Uleiuri
Marca noastră BrainMax Pure oferă o gamă de mai multe uleiuri. S-a demonstrat că grăsimile mononesaturate îmbunătățesc nivelul de colesterol din sânge. Acestea includ ulei de măsline, ulei de canola, ulei de cânepă, avocado, nuci (migdale, fistic, caju, nuci pecan și alune).
Ulei de masline
Este un ulei de măsline virgin presat la rece, produs în agricultura biodinamică din măsline coapte din soiul Picual din Spania. Datorită punctului său de fum ridicat (până la 210 ° C), uleiul de măsline este potrivit pentru gătit cald și rece sau pentru aromatizarea preparatului preferat. BrainMax Olive DAILY este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și este, de asemenea, potrivit pentru prăjire și coacere. Pe de alta parte, varianta PREMIUM este potrivita doar pentru bucatariile reci, deoarece este bogata in nutrienti benefici si are un punct de fum mai scazut (180°C).
Ulei de cânepă
Se obține din semințe de cânepă presate la rece. Este considerat a fi cel mai potrivit ulei vegetal. Este excelent pentru bucataria rece. Pentru salate, tartine, sosuri etc. Uleiul contine acizi grasi nesaturati de care organismul are nevoie pentru functionarea corecta si nu ii produce singur. Uleiul de cânepă are raportul ideal de acizi grași omega 3-6-9, făcându-l unul dintre cele mai valoroase uleiuri vreodată. Conține până la 80% acizi grași nesaturați. Potrivit și pentru tratamentul pielii persoanelor cu piele sensibilă.
Ulei de cocos
Ulei extravirgin de nucă de cocos organic presat la rece obținut din nuci de cocos proaspete de la fermieri filipinezi. Uleiul iese în evidență printr-o aromă și o aromă neutră, ușor de nucă de cocos și, prin urmare, este ideal în bucătărie pentru sot, prăjit sau coacere. Este potrivit pentru îngrijirea pielii și a părului. La temperaturi peste 24°C uleiul se lichefiază, la temperaturi mai scăzute se solidifică din nou. Nu îi afectează calitatea și valorile nutriționale.
Ulei MCT
Este extras ușor din nucile de cocos cultivate în agricultura ecologică și durabilă. Acestea sunt trigliceride caprilice 100%, care sunt partea cea mai ketogenă a nucii de cocos. Acidul caprilic este o trigliceridă cu lanț mediu (MCT C8). Se caracterizează prin digestibilitate ușoară și metabolism rapid în ficat. Datorită acestui fapt, nu este stocat în rezerve de grăsime, ci este folosit pentru producerea de cetone = energie.
MCT este potrivit pentru creșterea performanței organismului, deoarece este absorbit direct în sânge. Uleiul MCT nu este stocat în organism și, prin urmare, este un bun adaos la diete și la reducerea greutății. Pentru a maximiza efectele pozitive, este recomandabil să-l utilizați într-o dietă keto sau săracă în carbohidrați.