Ulei extravirgin de ficat de cod Rosita, 150 ml
Cod: 46436Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Ulei extravirgin de ficat de cod Rosita, 150 ml
Uleiul extravirgin este numărul unu absolut! Ce îl face unic? Spre deosebire de alte uleiuri, acesta este obținut din codul sălbatic capturat , în special codul (Gadus morhua), care este pescuit în mod durabil în ape curate norvegiene și procesat la rece , menținând astfel calitatea maximă . În general, uleiul de ficat de cod este popular pentru conținutul său ridicat de acizi grași omega 3 , așa că dacă îl includeți în dieta dumneavoastră, corpul și inima vă vor mulțumi.
Mențiuni de sănătate permise conform reglementărilor UE aplicabile
Conform legislației UE actuale, nu suntem autorizați să furnizăm informații mai detaliate care ne-ar putea da impresia unui efect de sănătate sau terapeutic. Nu mai avem voie să menționăm efectele dovedite de cercetări științifice, dacă nu este un medicament înregistrat de o companie farmaceutică.
DHA are voie să facă următoarele mențiuni de sănătate în conformitate cu reglementările UE valabile - dacă conținutul de DHA este de cel puțin 40 mg la 100 g și 100 kcal:
- contribuie la menținerea activității normale a creierului, cu un aport zilnic de 250 mg DHA
- contribuie la mentinerea vederii normale, cu un aport zilnic de 250 mg DHA
DHA + EPA sunt permise următoarele mențiuni de sănătate conform reglementărilor UE valabile - dacă conținutul de DHA este de cel puțin 40 mg în 100 g și 100 kcal:
- contribuie la funcționarea normală a inimii, cu un aport zilnic de 250 mg DHA
Vitamina D3 are următoarele mențiuni de sănătate permise conform reglementărilor UE valabile - dacă există cel puțin 30 UI de vitamina D într-o doză, se poate afirma că:
- susține absorbția/utilizarea corespunzătoare a calciului și fosforului
- contribuie la nivelul normal al calciului din sânge
- contribuie la menținerea stării normale a oaselor
- contribuie la buna functionare a muschilor
- susține menținerea dinților normali
- susține funcțiile corespunzătoare ale sistemului imunitar
- participă la procesul de diviziune celulară
Vitamina A are dreptul să facă următoarele mențiuni de sănătate conform reglementărilor UE în vigoare - dacă există cel puțin 5000 UI de vitamina A într-o doză, se poate afirma că:
- contribuie la menținerea stării normale a mucoaselor
- menține starea normală a pielii
- menține vederea normală
- susține buna funcționare a sistemului imunitar
Doza recomandată
Adulți: 1/2 până la 1 linguriță pe zi. Cel mai bine cu mâncare
Copii și persoane sensibile: 1 până la 4 picături pe zi. Cel mai bine cu mâncare
Sugari (conform recomandărilor medicului): 1 până la 3 picături pe zi. Picăturile pot fi administrate cu o lingură sau un picurător înainte de hrănire. Cel mai bine cu mâncare
Mamele însărcinate și care alăptează: Nu depășiți mai mult de 1/4 linguriță pe zi. Cel mai bine cu mâncare
Rosita este premium, curata si puternica. Prin urmare, este important să începeți încet, cu o doză mai mică decât cea recomandată. De exemplu, o doză foarte mică la două zile sau chiar o dată pe săptămână, până când aflați cum vă afectează suplimentul corpul și ce doză este potrivită pentru dvs. Consumați în orice moment al zilei, de preferință cu o masă bogată în grăsimi.
Ingrediente
Ulei extravirgin de ficat de cod. Ulei de rozmarin și vitamina E sub formă de amestec de tocoferoli.
Fara arome artificiale, coloranti sau conservanti.
Fara soia, gluten si produse lactate.
Informații nutriționale
Doza zilnica | 5 ml (1 lingurita) | *DDD |
valoare energetică | 45 kcal/189 kJ | 2,25% |
Grasimi | 4,5 g | 6,5% |
din care grăsimi saturate | 1 g | 5% |
colesterolul | 18 mg | 6% |
Omega 3 | 1293 mg | |
DHA (acid docosahexaenoic) | 605 mg | ^ |
EPA (acid eicosapentaenoic) | 443 mg | ^ |
Vitamina A | 3900 UI | 146% |
Vitamina D3 | 395 UI | 36-97% |
Înștiințare
Dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră nu ați consumat niciodată pește sau ulei de pește sau dacă bănuiți o alergie alimentară, consultați un specialist înainte de prima utilizare. Ca test pentru a vedea dacă suferiți de o alergie alimentară, puteți încerca să frecați o cantitate mică de ulei pe o zonă mică a pielii, de exemplu pe dosul mâinii. Dacă contactul cu uleiul provoacă o reacție alergică, solicitați imediat ajutor profesional. Conține pește.
Depozitare
Depozitare pe termen scurt: După deschidere, se păstrează la frigider (4°C) și se consumă în decurs de 3 luni.
Depozitarea pe termen lung a sticlelor nedeschise:
- la frigider la 4°C - 1 an
- la congelator la -19°C - 3 ani
Uleiul extravirgin de ficat de cod Rosita Real Foods™ este procesat pentru a rezista la temperaturile la care este expus în timpul transportului pentru mai mult de o lună. Pentru a preveni oxidarea, flacoanele sunt spălate cu azot și nu trebuie depozitate în pachete reci în timpul transportului. Inainte de deschidere, pune sticla la frigider pentru a atinge temperatura dorita de 4°C.
Avertisment: Acesta este un supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu servește ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu conține cafeină, gluten, conservanți, coloranți sau zahăr. Data de expirare marcată pe ambalaj.
Ambalare
150 ml
Țara de origine
Norvegia
Testare
Toate produsele alimentare Rosita (Rosita Real Foods™) sunt testate de instituții terțe, laboratoare și universități. Testele analitice au fost efectuate de următoarele organizații:
- Institutul Național de Nutriție și Cercetare Fructe de Mare - Norvegia (Institutul Național de Nutriție și Cercetare Fructe de Mare, NIFES).
- Laborator de testare a produselor alimentare și farmaceutice ALS FOOD & Pharmaceutical, Marea Britanie.
- Eurofins Food Testing - Luxemburg (companie multinațională de testare a alimentelor și a furajelor).
- BioDetection Systems - Țările de Jos (companie de calitate și produse alimentare, sănătate și mediu).
- Serviciul de Analiză Nutrițională de la Institutul de Acvacultură de la Universitatea din Stirling - Scoția.
- Organizație non-profit Laboratorul ECO Marine in Bio al Institutului Nofima - Institutul de Cercetare pentru Alimentație, Pescuit și Acvacultură din Norvegia (specializare materii prime și produse marine) - 15.7.2011, proiect nr.(C3937)
Rezultatele testării uleiului extravirgin de ficat de cod Rosita (EVCLO):
- Toată producția este testată pentru contaminanți înainte de a fi îmbuteliată și expediată pentru vânzare.
- Rezultatele testului sunt disponibile făcând clic pe link-ul de mai jos: EVCLO - Analiză nutrițională cu testare de puritate.
Parametri suplimentari
Categorie: | Grăsimi |
---|---|
conținutul pachetului: | 150 ml |
Formular: | Ulei |
Pentru persoanele care se confruntă cu: | Imunitate, Sănătatea creierului, memorie, concentrare, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială, Colesterolul |
Producător: | Rosita |
Țara de origine: | Norvegia |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!