Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Ulei de măsline extravirgin Centonze RISERVA, ulei de măsline extravirgin, BIO, 500 ml *certificat CZ-BIO-003

Cod: 62775
Noutate Tip BIO
Marcă: Centonze
68,50 lei
In stoc (3 buc.)
Livrare la:
28.11.2024

Ulei de măsline extravirgin de calitate certificată BIO , categorie superioară, presat printr-un proces blând „la rece” la temperaturi de până la 27 de grade Celsius, în decurs de 8 ore de la recoltarea manuală.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Centonze Ulei de măsline extravirgin Riserva, ulei de măsline extravirgin, BIO, 500 ml

Ulei de masline extra virgin BIO . Ulei vegetal comestibil tip unic, presat la rece. Calitatea de selecție a uleiului de măsline obținut direct din măsline și numai prin procedee mecanice. Baza uleiului constă exclusiv din monocultivarul de vârf Nocellara del Belice. Uleiul se caracterizează printr-o culoare verde intens cu reflexe aurii, o compoziție aromatică bogată, un gust moderat de intens fructat, complet rotunjit, ușor picant , cu un „sfârșit” plăcut, un strop de roșii și ierburi. Datorită temperaturilor foarte scăzute de procesare, uleiul Centonze conține o cantitate mare de componente bioactive și enzime . Uleiul este potrivit pentru prepararea de peste, fructe de mare, supe de legume si carne rosie.

Presare blândă „la rece” cu o temperatură maximă de până la 27°C

Întregul proces se desfășoară în trei etape: 1. Mărunțire, 2. Tocare, 3. Extracție. Fiecare dintre aceste operațiuni trebuie efectuată cu mare atenție în cele mai bune condiții posibile pentru a promova calitatea maximă a uleiului. Într-un sistem cu ciclu continuu, zdrobirea se face prin presarea măslinelor pe cilindri perforați, apoi măslinele sunt feliate uniform, având grijă ca temperatura să nu depășească niciodată 27°C. Pentru presare, așa-numita un sistem de presare la rece care permite presare blândă, deci iarăși nu există o creștere semnificativă a temperaturii.. Se urmărește producerea unui ulei cu o densitate foarte mare, o culoare verde strălucitor, cu o aromă de plante și condimentat și un gust fructat. La obtinerea uleiului nu se foloseste filtrarea, in care calitatea uleiului este semnificativ compromisa.

Uleiul de măsline poate fi folosit atât în ​​bucătăria rece, cât și în cea caldă:

  • la gratar
  • marinate
  • sosuri
  • scufundări
  • soterea
  • prăjire
  • friptură
  • în salată
  • în supe
  • pentru spread-uri și multe altele...

De ce sa alegi uleiul de masline?

  • Contine doar ingrediente 100% naturale - o sursa de grasimi sanatoase.
  • O serie de beneficii pentru sănătate.
  • Potrivit pentru stilurile de viață Paleo , Keto și Real Food și nu conține gluten și zahăr.
  • Fara coloranti si arome artificiale.

Compoziţie

100% ulei de măsline.

Culoare

Verde strălucitor, orice sediment de pe fund nu este o problemă.

Observa

A se pastra intr-un loc intunecat, racoros si uscat.

Ambalare

500 ml

Țara de origine

Italia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: