Ulei
Marca noastră BrainMax Pure oferă mai multe uleiuri din care puteți alege. S-a demonstrat că grăsimile mononesaturate îmbunătățesc nivelul colesterolului din sânge. Printre acestea se numără uleiul de măsline, uleiul de canola, uleiul de cânepă, avocado, nucile (migdale, fistic, caju, nuci pecan și alune).
Ulei de măsline
Este un ulei de măsline virgin presat la rece, produs în agricultură biodinamică din măsline coapte din soiul Picual din Spania. Cu un punct de fum ridicat (până la 210° C), uleiul de măsline este potrivit pentru a găti la cald și la rece sau pentru a da gust mâncării preferate. Măslinele noastre BrainMax DAILY sunt potrivite pentru utilizarea zilnică și sunt, de asemenea, potrivite pentru prăjire și coacere. În schimb, versiunea PREMIUM este potrivită doar pentru gătit la rece, deoarece este bogată în nutrienți benefici și are un punct de fum mai mic (180° C).
Ulei de cânepă
Obținut din semințe de cânepă presate la rece. Este considerat cel mai potrivit ulei vegetal. Este excelent pentru gătit la rece. Pentru salate, creme tartinabile, pansamente etc. Uleiul conține acizi grași nesaturați, de care organismul are nevoie pentru buna funcționare și pe care nu îi produce singur. Uleiul de cânepă are un raport ideal de acizi grași omega 3-6-9, ceea ce îl face unul dintre cele mai valoroase uleiuri din toate timpurile. Acesta conține până la 80% acizi grași nesaturați. Este, de asemenea, potrivit pentru îngrijirea pielii persoanelor cu pielea sensibilă.
Ulei de nucă de cocos
Ulei de nucă de cocos organic extravirgin presat la rece, obținut din nuci de cocos proaspete de la fermierii filipinezi. Uleiul are un gust și o aromă neutră, ușor de nucă de cocos, ceea ce îl face ideal în bucătărie pentru a fi folosit la rumenit, prăjit sau copt. Este potrivit pentru îngrijirea pielii și a părului. Uleiul se lichefiază la temperaturi de peste 24°C și se solidifică din nou la temperaturi mai scăzute. Acest lucru nu îi afectează calitatea și valoarea nutritivă.
Ulei MCT
Acesta este extras delicat din nuci de cocos cultivate în agricultură ecologică și durabilă. Este 100% trigliceride de acid caprilic, care este partea cea mai ketogenică a nucii de cocos. Acidul caprilic este o trigliceridă cu lanț mediu (MCT C8). Se caracterizează prin digestibilitatea sa ușoară și metabolizarea rapidă în ficat. Ca urmare, nu este depozitat în depozitele de grăsime, ci este folosit pentru a produce cetone = energie.
MCT este potrivit pentru creșterea performanțelor organismului, deoarece este absorbit direct în sânge. Uleiul MCT nu este stocat în organism și, prin urmare, este un bun adaos la diete și la reducerea greutății. Pentru a maximiza efectele pozitive, se recomandă să fie utilizat în timpul unei diete keto sau lowcarb.