Starter BrainMax Kombucha, BIO, 100 ml *Certificat CZ-BIO-001 / cultura probiotica pentru prepararea kombucha
Cod: 46568Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Kombucha sănătos acasă
Kombucha este o băutură fermentată și, deși ingredientul de bază seamănă cu o ciupercă, nu este o ciupercă în adevăratul sens al cuvântului. Mai precis, este o cultură microbiană special crescută care este responsabilă pentru întregul proces de fermentație.
Kombucha și digestia
Intestinele noastre sunt locuite de miliarde de bacterii și microorganisme, care sunt de o importanță indispensabilă pentru sănătatea noastră. Gândiți-vă la microbiomul ca la o comunitate diversă de organisme, cu bacterii care ne dăunează pe de o parte și bacterii care ne ajută pe de altă parte. Anumite alimente ne pot ajuta să obținem un echilibru între aceste bacterii. Alimentele fermentate precum iaurtul, kimchi sau kombucha conțin microorganisme vii. Deoarece kombucha este un produs al fermentației, sunt produse o serie de tulpini probiotice, care sunt importante pentru un microbiom intestinal echilibrat. Datorită procesului de fermentație, kombucha este bogat în tulpini probiotice, în principal din familia saccharomyces.
Ce este fermentația?
Fermentarea este un proces în care fermentația are loc folosind tulpini probiotice și puțin zahăr. În timpul procesului, culturile vii consumă zahăr și creează acizi organici, gaze și alcool. În mod tradițional, fermentația este folosită nu numai pentru produsele lactate, ci și pentru legume (varză fermentată, kimchi) și alte alimente. Fermentarea creează tulpini probiotice care sunt indispensabile pentru oameni și beneficiază nu numai de microbiomul nostru intestinal, ci și întăresc sistemul imunitar.
Beneficiile starterului BrainMax Kombucha:
- BIO kombucha SCOBY pentru prepararea kombucha inițială.
- Cu îngrijirea corespunzătoare, puteți pregăti ulterior cantități mai mari de kombucha.
- Puteți reutiliza cultura.
- Vei crea kombucha care va avea un gust exact conform imaginatiei tale.
- Nu puteți adăuga doar cantitatea de zahăr dorită, dar puteți și îmbogăți kombucha.
Cum se prepară kombucha?
- Faceți ceai și îndulciți-l.
- Amestecați apa, ceaiul răcit și turnați starterul.
- Drapa.
- Se lasa la fermentat 7-14 zile la temperatura camerei.
- Turnați băutura într-o sticlă și păstrați scoba.
- Bucurați-vă de un kombucha răcoritor!
Certificare BIO CZ-BIO-001
Starterul nostru kombucha are certificat BIO - producție agricolă ecologică UE/non-UE.
Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile cehe #copacpentrucomandafinalizată!
Ingrediente: apa*, ceai negru*, zahar*, culturi probiotice*. *din agricultura ecologica. Perioada de valabilitate minimă (numărul lotului) în partea de jos.
Atenție: A se păstra într-un loc uscat și răcoros și nu se expune la lumina directă a soarelui. Depozitați produsul nedeschis într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, demarorul trebuie utilizat imediat. Produsele fermentate pot conține urme de alcool și histamina. În caz de sarcină, alăptare sau administrare de chefir copiilor, consultați un medic.Dacă sunteți nou în Kombucha, vă recomandăm să începeți cu o cantitate mai mică (100 ml) și să adăugați treptat mai mult.
Origine: Bulgaria
Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Greutate: 100 ml.
Parametri suplimentari
Categorie: | BrainMax |
---|---|
Dimensiunea pachetului: | 100 ml |
Formular: | Fluid |
Pentru persoanele care se confruntă cu: | Sănătatea intestinului și digestia |
Tip: | Amestec |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!