Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Performance Protein, proteină nativă din zer, marcipan, 1000 g Proteine ​​native din zer cu colostru și grass-fed colagen, supliment alimentar

Cod: 49459
Oferte Codul promoțional nu poate fi aplicat Nutriția musculară
Marcă: BrainMax
196,58 lei –30 %
performance marzipan vizual
196,58 lei –30 % 137,54 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
25.11.2024

Am îmbunătățit proteina Performance deja bună prin schimbarea colagenului obișnuit în colagen alimentat cu iarbă și, în general, am ajustat gustul și solubilitatea la perfecțiune. O combinație absolut revoluționară de înaltă calitate de proteină nativă din zer cu colagen de tip I și III hidrolizat alimentat cu iarbă și colostru de vacă. În loc de ulei de cocos, am folosit lapte de cocos , care se dizolvă mai ușor și conferă proteinelor o consistență mai cremoasă. Absolut Combinație revoluționară de proteine ​​native din zer de înaltă calitate cu colagen hidrolizat de tip I și III, colostru și lapte de cocos. Compoziția și puritatea sa îl fac complet unic. Puteți fi sigur că combinația de substanțe într-un singur produs nu există la o asemenea calitate. Nu este destinat doar să suplimenteze cu ușurință o sursă de proteine ​​de calitate. Performance Protein este o soluție cuprinzătoare pentru regenerare, intestin și imunitate. Chiar dacă este aromatizat doar cu indulcitorul natural de stevie, are un gust si aroma deosebite. În plus, nu conține substanțe de balast sau gluten.

Notă: Combinația de lapte de cocos și colostru poate forma cocoloașe, care, totuși, nu afectează calitatea proteinei.

Performance - Marțipan - termen de expirare 01/2025

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

(Rumunština) (kopie)

Creștere musculară, sănătate intestinală și articulații puternice cu proteine ​​delicioase

Performance Protein este mai mult decât o proteină obișnuită. Este o combinație bine gândită de ingrediente care, pe lângă proteina nativă din zer, conține și colostru de vacă și colagen hidrolizat hrănit cu iarbă. Împreună, ele formează o proteină care asigură nu numai suplimentarea cu proteine ​​din cea mai bună sursă, ci și un sprijin complet pentru sănătate și vitalitate. Compoziția sa unică îl face o alegere ideală pentru cei care caută calitate și eficiență într-un singur produs. Indiferent dacă sunteți un atlet, o persoană activă sau pur și simplu doriți să vă susțineți sănătatea și vitalitatea, Performance Protein este cea mai bună alegere.

Proteine ​​native din lapte de la vaci crescute în aer liber 

Proteina din zer nativă nenaturalizată este obținută direct din lapte proaspăt de vacă de la vaci hrănite cu iarbă, care provin din reproducere europeană controlată. În comparație cu proteinele obișnuite, laptele suferă o singură pasteurizare blândă (în mod normal este pasteurizat de două ori). Procesul de microfiltrare are loc la o temperatură foarte scăzută (până la 10°C), la care proteina reține imunoglobulinele și enzimele. Datorită acestui fapt, este mai digerabilă, bine absorbită și, mai ales, are o mai bună utilizare a proteinelor conținute. Datorită metodei blânde și directe de prelucrare din lapte proaspăt, legăturile dintre aminoacizi nu sunt rupte, iar în general proteina conține o concentrație mai mare de aminoacizi, în special leucină pro-anabolică.

vacă pe pășune detaliu proteină
produs proteic de performanta

Cu colagen hidrolizat hrănit cu iarbă pentru articulații mai sănătoase

Colagen hidrolizat esential pentru sanatatea pielii, parului, unghiilor si articulatiilor. Principalul său avantaj este că este ușor digerabil și eficient absorbit de organism și susține producerea propriului colagen.Colagenul hidrolizat este mai disponibil din punct de vedere biologic, deoarece suferă un proces de hidroliză , atunci când proteinele individuale sunt „despărțite” în mai mici. peptide de colagen , care sunt ușor absorbite de celulă. Acest lucru contribuie semnificativ la reînnoirea și hidratarea pielii, la întărirea părului și a unghiilor și la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor. Utilizarea sa este potrivită în special pentru sportivi, seniori sau persoane care suferă de probleme ale articulațiilor și ale pielii. Colagenul hidrolizat este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și susțină regenerarea corpului și sănătatea generală.

Colostru pentru o imunitate mai bună

Colostrul este o adevărată comoară pentru organismul uman. Este primul lapte pe care mamele de mamifere îl produc în primele zile după naștere pentru a le oferi puilor o imunitate puternică pentru supraviețuire. Dar nu este vorba doar despre imunitate. Există o concentrație de 30x-40x mai mare de substanțe imunitare în colostrul de vacă decât în ​​corpul uman . Acestea sunt în primul rând imunoglobuline, lactoferină, vitamine și minerale în cea mai biodisponibilă formă și, nu în ultimul rând, factori de creștere. Colostrul stimulează sistemul imunitar al vițeilor nou-născuți tineri și îi ajută să facă față agenților patogeni care pun viața în pericol în primele ore de viață.

(Rumunština) (Slovenčina)
Proteina LAUF Proteine ​​de performanță
proteina lauf performanță PROTEIN ciocolată PNG
Pentru cine este potrivit? Pentru sportivii profesioniști, bărbații și femeile activi fizic și cei care au nevoie să suplimenteze proteine. Pentru toți cei care au nevoie să suplimenteze proteine ​​în timpul zilei, să întărească imunitatea, sănătatea intestinală și a articulațiilor.
Forma de zer nativ y Combinație de concentrat și izolat de zer nativ. Concentrat de zer nativ
Îndulcit Stevia pleacă Stevia pleacă
Originea laptelui Lituania Lituania
Proteinele 26 g 26 g
Carbohidrați într-o porție (35 g) 2,7 g 1,8 g
Grăsimi într-o porție (35 g) 0,5 g 2,1 g
Lactoză Conținut scăzut de lactoză Conținut mai mare de lactoză

Diferența dintre proteina de performanță și proteina LAUF

Atât LAUF, cât și Performance Protein conțin proteine ​​native de cea mai înaltă calitate. Cu toate acestea, cu diferența că LAUF conține 100% proteină nativă sub formă de izolat și concentrat într-un raport de 1:1. În timp ce Performance conține 62% proteine ​​native din zer și 26% colagen hrănit cu iarbă. În același timp, este îmbogățit cu colostru de vacă și lapte de cocos. Proteina LAUF conține un spectru mai bogat de aminoacizi, în special leucină pro-anabolică, deoarece conține 100% proteine ​​native din zer. Proteina LAUF este mai axată pe suplimentarea proteinelor nu numai pentru performanța sportivă și creșterea musculară, în timp ce Performance are o utilizare mai largă pentru imunitate, intestin, dar și antrenament.

lapte de nucă de cocos

Cu lapte de cocos pentru un gust delicat

Performance Protein cu adaos de lapte de cocos este o alegere ideală pentru oricine caută o sursă de proteine ​​de calitate și gustoasă . Laptele de cocos furnizeaza organismului importante vitamine, minerale si grasimi de calitate. În principal acid lauric, care ajută la amestecarea mai bună a proteinelor și îi conferă o consistență mai cremoasă . Din punct de vedere istoric, laptele de nucă de cocos a fost folosit ca sursă de hidratare, astfel încât organismul tău va fi alimentat perfect cu fiecare doză. Performance Protein cu lapte de cocos - pentru cei care doresc mai mult decât proteine.

Diferența dintre proteinele native din zer și proteine ​​din zer obișnuite din „brânză”.

Native Whey Protein este produsă la rece direct din lapte proaspăt de la vaci hrănite la pășune și hrănite cu iarbă. În timp ce proteina din zer „brânză” este făcută din brânză, mai precis din subprodusul producției de brânză, zer. Proteina convențională din zer este astfel un aliment mai procesat în comparație cu proteina nativă, iar în timpul procesului de producție aminoacizii și substanțele benefice sunt degradate, deoarece laptele trebuie mai întâi pasteurizat prin încălzire, apoi brânza este produsă la temperaturi mai ridicate, iar în ultima etapă. de producție, zerul obținut din brânză pentru a face proteine ​​din zer. În timp ce proteina nativă suferă o singură pasteurizare la început în timpul producției de lapte și apoiprin filtrarea directă din lapte ușor la temperaturi scăzute, obține proteine ​​native din zer fără a degrada legăturile fragile dintre aminoacizi . Produsul rezultat este o proteina de o calitate exceptionala, curata si foarte bine absorbabila si digerabila de catre organism. Proteina nativa se caracterizeaza printr-o concentratie mai mare de aminoacizi si substante benefice organismului ( lactoferina , imunoglobulina ). Proteina nativă este caviarul dintre proteine. Studiile arată că proteina nativă din zer mărește concentrația de aminoacizi în sânge mai mult decât proteinele obișnuite din zer sau laptele, ceea ce ar putea, pur și simplu, crește timpul necesar organismului pentru a construi mușchi.

(Rumunčina) Vyroba proteinu_1
(Rumunština)

Producerea blândă de proteine ​​din zer nativ

Unul dintre motivele pentru care zerul nativ are rezultate atât de bune în ceea ce privește conținutul de proteine ​​și absorbabilitatea este procesul de producție. Proteina nativă din zer este pasteurizată o singură dată, în timp ce proteina din zer este pasteurizată de două ori. Acest lucru poate duce la denaturarea (afectarea) proteinelor și, în plus, producerea proteinei native din zer are loc printr-un proces de microfiltrare la rece (temperatură de până la 10°C). Mai simplu spus, se poate spune că producția de proteine ​​native din zer este atât de blândă, încât datorită acestui fapt proteina reține cantitatea de proteine ​​​​și o cantitate mai mare de aminoacizi.

26,25 g de proteine ​​și 4,89 g de BCAA în fiecare porție!

Zerul nativ este bogat în aminoacizi. Este deosebit de specific pentru cantitatea mare de leucină și cistină. Leucina stimulează procesul de proteosinteză. Procesul prin care proteinele sunt făcute din aminoacizi. Leucina face acest proces mult mai rapid. Al doilea aminoacid este cistina, care este un precursor al glutationului. Unul dintre cei mai puternici doi antioxidanti din organism. Acești aminoacizi sunt foarte importanți pentru noi deoarece sunt implicați în construirea masei musculare și regenerare. În același timp, totuși, sunt foarte fragile și sensibile la căldură. Datorită procesării sale blânde, zerul nativ este bogat în ambii aminoacizi, ceea ce îl face o sursă de proteine ​​de calitate nu numai după antrenament.

antrenament lauf protein2

Gust excelent , fără zahăr sau îndulcitori artificiali

Frunzele de stevie au dat proteinei un gust dulce plăcut. Planta, care este de până la 300 de ori mai dulce decât zahărul, nu conține calorii și nu crește glicemia. Mai presus de toate, în comparație cu îndulcitorii artificiali, nu are un efect rău asupra microbiomului intestinal. Pentru o consistenta mai cremoasa am folosit seminte de fructe de guar. Acestea contin o proportie de fibre care aduce beneficii sanatatii intestinelor si pastreaza senzatia de satietate.

introducere stevia2

Dozare

Se amestecă 1 lingură (35 g) cu 200 ml apă sau lapte. Ținând cont de aportul zilnic de proteine, luați 1-3 porții pe zi. Paharul de măsurat este inclus în pachet. Poate fi folosit nu numai după antrenament, ci și la prepararea terciului de micul dejun, smoothie-urilor sau chiar la coacere pentru a îmbogăți chiflele și deserturile clasice cu proteine ​​valoroase.

Informații nutriționale și compoziție

Marimea portiei: 35 g (1 lingura)
Pachetul contine 28 de doze.
La 100 g la 35 g
valoare energetică
1512 kJ / 361 kcal
529 kJ / 126 kcal
Grasimi
1,30 g
0,45 g
- din care acizi grași saturați
1,20 g
0,42 g
Carbohidrați
14,14 g
4,95 g
- din care zaharuri
7,71 g
2,70 g
Fibră
0,85 g
0,30 g
Proteinele
74,63 g
26,12 g
Sare 0,31 g 0,11 g

 

Ingrediente: (62%) concentrat de zer nativ, (26%) colagen bovin hrănit cu iarbă tip I și III, lapte de cocos*, colostru de vacă, îngroșător: gumă guar*, îndulcitor: glicozide de steviol, aromă naturală de marțipan. *produs din agricultura ecologica.

Proporția de aminoacizi

Marimea portiei: 35 g (1 lingura)
Pachetul contine 28 de doze.
la 100 g (g) la 35 g (g)
Acid glutamic
12.04
4,21 g
Glicina
7,73
2,71 g
Acid aspartic
7.20
2,52 g
leucina
7.15
2,50 g
Lizina
6.37
2,23 g
Proline
6.28
2,20 g
Alanina
4,91
1,72 g
Arginina 3,51 1,21 g
Valină 3.47 1,23 g
Isoleucina 3.38 1,18 g
Serina 3.28 1,15 g
Treonina 3.07 1,08 g
Fenilalanină 2,56 0,90 g
tirozină 2.17 0,76 g
cisteină 1.44 0,51 g
Metionină 1,93 0,62 g
Histidină 1.35 0,47 g
Triptofan 1.12 0,39 g

Parametri suplimentari

Categorie: Proteine
Dimensiunea pachetului: 1 kg
Formular: Pulbere
Pentru persoanele care se confruntă cu: Regenerare și crampe musculare, Masa musculară și performanța fizică
Tip: Proteină

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: