Otete
Oțetul este un ajutor în bucătărie atunci când asezonează mâncărurile. Poate transforma mancarea obisnuita intr-o delicatesa. Oferim mai multe tipuri de otet, in functie de ce este facut. Fiecare este diferit – atât ca gust, aromă și concentrare, cât și prin modul în care sunt folosite în bucătărie.
Oțetul este produs prin fermentarea lichidelor și a alimentelor care conțin alcool etilic, care este transformat în acid acetic. Baza gustului și a numelui său este materia primă originală din care este făcută.
Tipuri de oțet
Otetul de fructe – este facut din fructe care pot fi fermentate. Cel mai faimos este mărul. Are un gust de fructe dulce-acru. Este posibil să existe nămol pe fundul paharului, care este un fenomen natural. Cel mai adesea este folosit pentru a susține detoxifierea.
Oțet de cocos - Cel mai nou oțet. Se obține din seva florilor de palmier de cocos, care este apoi fermentată timp de 8-12 luni. Oțetul este o sursă de vitamina C, B și, de asemenea, multe minerale precum potasiu, fier, cupru sau zinc. Se foloseste in sosuri, marinate, salate sau supe.