Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Miere de miere BrainMax Pure Forest, 475 g

Cod: 70108
34,24 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
25.11.2024

Mierea este un superaliment care este făcut din nectar și enzimă de albine stocate în faguri. În același timp, mierea este singurul aliment de care se bucură nu numai oamenii, ci și producătorii săi - albinele. Are proprietăți antiseptice și antibacteriene . Mierea de miere este făcută din miere, care este o substanță care se găsește pe frunzele și ace copacilor. Cantitatea de miere depinde de prezența insectelor care se hrănesc cu seva plantelor. Insectele excretă apoi excesul de zaharuri și se produce miere. Mierea de miere este mai închisă la culoare și are o aromă mai puternică.

Miere de albine BrainMax Pure vine de la PLA Bílá Karpaty, unul dintre cele mai curate locuri din țara noastră . Acest produs natural este de cea mai înaltă calitate și nu conține conservanți sau alte substanțe chimice .

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Miere de miere BrainMax Pure Forest, 475 g

Mierea este produsă din nectarul (sucul dulce) al florilor sau din așa-numita miere (copaci) . După depunerea nectarului în faguri, excesul de apă se evaporă din cauza căldurii și se produce miere. Mierea servește în primul rând ca hrană pentru albine, care le ajută să supraviețuiască iernii. De aceea albinele sunt angajate în producția de miere pe tot parcursul verii. Ei produc suficientă miere pentru a se asigura că coloniile lor au suficientă hrană în lunile reci de iarnă. Mierea le oferă albinelor energie pentru a-și vibra corpul și a crea căldură pentru a menține matca și stupul cald.

Infografica Miere cu propolis
Miere cu propolis vs Miere

De ce ar trebui să mâncăm miere:

  • conţine   zaharuri simple , care sunt o sursă imediată de energie necesară
  • conţine   dextrine , care au un efect de vindecare asupra pielii și mucoaselor umane
  • conţine   substante minerale
  • Yippee   o sursă de potasiu , care monitorizează gestionarea apei din corpul nostru, previne apariția spasmelor musculare, boli vasculare, insuficiență cardiacă, diaree, boli febrile
  • conţine   calciu   și   fosfor   pentru rezistența oaselor, cartilajelor, smalțului dinților, atașamentelor musculare și tendoanelor
  • conţine   peroxid de hidrogen , care previne cariile dentare
  • conţine   magneziu   menținerea unui nivel optim de colesterol în sânge, previne apariția întăririi arterelor și dezvoltarea aterosclerozei
  • conţine   fier , care asigură formarea globulelor roșii
  • conţine   proteine
  • conține substanțe/ enzime naturale, hormoni, coloranți vegetali, uleiuri esențiale, substanțe aromatice, vitamine, flavonoide, coloizi   etc./ întărește apărarea organismului, reglează procesele de viață din corpul uman

10 fapte interesante pe care poate nu le știați despre miere

  • Mierea există de 150 de milioane de ani, iar cel mai vechi fagure pietrificat de până acum are trei milioane de ani.
  • Pentru a colecta 0,5 kg de miere, 556 lucrează toată viața.
  • Pentru a se bucura de 1 kg de miere, o albină trebuie să zboare pe o distanță egală cu 4 ori în jurul pământului.
  • În antichitate, mierea era folosită pentru îmbălsămarea trupurilor.
  • Dacă depozitați mierea într-un recipient etanș, este unul dintre puținele alimente care are o durată de valabilitate veșnică. Acest lucru se datorează faptului că este în mod natural foarte acid și are un nivel scăzut de umiditate.
  • Mierea poate fi de ajutor dacă suferiți de alergii sezoniere, poate ajuta la creșterea imunității față de plantele locale care declanșează alergii.
  • Mierile mai închise la culoare au cantități mai mari de urme de minerale.
  • Mierea conține toți cei 13 aminoacizi , inclusiv cei esențiali.
  • Nu ar trebui să încălziți mierea la o temperatură mai mare de 46°C , deoarece în acel moment își pierde majoritatea vitaminelor și enzimelor.
  • O manifestare tipică a mierii adevărate este cristalizarea ei în timp - cunoscută și sub denumirea de „zahăr”. Daca mierea este pasteurizata, supusa la microfiltrare sau i se adauga alte siropuri, cristalizarea este suprimata, dar toate substantele benefice sunt si distruse.

Fitonutrienți conținuti în miere ei sunt sursa proprietăți antioxidante, antibacteriene și antifungice pe care le oferă mierea. Depozitarea adecvată este importantă pentru a-și menține substanțele bioactive. Ar fi trebuit să fie într-un recipient de sticlă și resigilat, deoarece absoarbe ușor mirosurile. Depozitarea este ideală în întuneric, la o temperatură de aproximativ 10 °C.

shutterstock_1154390287 (1)

Rețete populare cu miere

imagine-rețete-brainmax (29)

 

Bomboane pentru tuse cu propolis


Ingrediente:

Metodă:

Lăsați ceaiul de mentă și mușețel, împreună cu scorțișoara, la infuzat timp de 10 minute. După ce timpul a trecut, scoateți pliculețele de ceai și turnați soluția rezultată într-o oală mai mică. Adăugați miere și încălziți la foc mic, aduceți la fierbere. Continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 300 de grade. Utilizați un termometru pentru bomboane pentru precizie. Dacă nu ai termometru, folosește așa-numita metodă cu apă rece.   Adăugați câteva cuburi de gheață într-un vas cu apă rece. Scufundați încet o lingură mică de amestec în apă rece. Dacă amestecul formează fire casante și se rupe ușor, ați atins temperatura corectă. Lasam amestecul sa se raceasca 5-10 minute. Folosește o lingură pentru a crea cercuri, pe care le așezi pe hârtie de copt pregătită. Pentru a nu se lipi bomboanele, stropiți-le cu amidon sau făină de tapioca.

imagine-rețete-brainmax (28)

 

Fulgi de ovaz cu miere de prune


Ingrediente:

Metodă:

Se toarnă fulgii într-o oală cu apă ușor sărată și se toarnă laptele vegetal. Se aduce la fierbere, amestecând din când în când. Adaugati miere, cardamom, doua linguri de miere si gatiti pana se inmoaie fulgii. Pregătiți prunele. Într-o oală mare, adăugați trei linguri de apă și trei linguri de miere. Se incinge la foc mic pana cand prunele se inmoaie si amestecul ajunge la o consistenta siropoasa. Serviți imediat.

imagine-rețete-brainmax (27)


Cupcakes cu migdale și miere


Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 70 g de miere
  • 1/2 lingurita de vanilie
  • 200 g făină de migdale
  • 1/3 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita de suc de lamaie

Metodă:

Preîncălziți cuptorul la 170 °C. Bateți ouăle până devin spumoase și adăugați treptat mierea și vanilia. Adaugati faina de migdale, bicarbonatul de sodiu, o lingurita de suc de lamaie si amestecati bine. Turnați aluatul rezultat în tava de brioșe pregătită și coaceți timp de 12-15 minute până când se rumenesc.

Înștiințare

Cristalizarea este o proprietate naturală a mierii de calitate. După cristalizare, nu se pierde substanțe din miere. Mierea poate fi readusă la starea sa lichidă inițială prin încălzirea lent într-o baie de apă cu o temperatură de până la 40C .

Ingrediente

Miere cu propolis.

A se păstra într-un loc uscat și întunecat.

Ambalare

475 g

Parametri suplimentari

Categorie: Alimente
Dimensiunea pachetului: 950 g
Formular: Lichid
Producător: BrainMax Pure
Tip: Înlocuitor de zahăr
Hmotnost:: 475 g

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: