Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Centonze Ulei de măsline extravirgin SABINA, ulei de măsline extravirgin, BIO, 500 ml *certificat CZ-BIO-003

Cod: 62781
Noutate Tip BIO
Marcă: Centonze
88,13 lei
In stoc (3 buc.)
Livrare la:
27.11.2024

Ulei de măsline extravirgin de calitate certificată BIO , categorie superioară, presat printr-un proces blând „la rece” la temperaturi de până la 27 de grade Celsius, în decurs de 8 ore de la recoltarea manuală.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Centonze Ulei de măsline extravirgin SABINA, ulei de măsline extravirgin, BIO, 500 ml

Ulei de masline extra virgin BIO . Ulei vegetal comestibil tip unic, presat la rece. Calitatea de selecție a uleiului de măsline obținut direct din măsline și numai prin procedee mecanice. Baza uleiului constă exclusiv din monocultivarul de vârf Nocellara del Belice. Uleiul se caracterizează printr-o culoare verde intens cu reflexe aurii, o compoziție aromatică bogată, un gust moderat de intens fructat, complet rotunjit, ușor picant , cu un „sfârșit” plăcut, un strop de roșii și ierburi. Datorită temperaturilor foarte scăzute de procesare, uleiul Centonze conține o cantitate mare de componente bioactive și enzime . Uleiul este potrivit pentru prepararea de peste, fructe de mare, supe de legume si carne rosie.

Presare blândă „la rece” cu o temperatură maximă de până la 27°C

Întregul proces se desfășoară în trei etape: 1. Mărunțire, 2. Tocare, 3. Extracție. Fiecare dintre aceste operațiuni trebuie efectuată cu mare atenție în cele mai bune condiții posibile pentru a promova calitatea maximă a uleiului. Într-un sistem cu ciclu continuu, zdrobirea se face prin presarea măslinelor pe cilindri perforați, apoi măslinele sunt feliate uniform, având grijă ca temperatura să nu depășească niciodată 27°C. Pentru presare, se folosește așa-numitul sistem de presare la rece, care permite presarea blândă, astfel încât din nou nu există o creștere semnificativă a temperaturii Scopul este de a produce un ulei cu o densitate foarte mare, o culoare verde strălucitoare, cu o ierburi și aroma picanta si un gust fructat. La obtinerea uleiului nu se foloseste filtrarea, in care calitatea uleiului este semnificativ compromisa.

Uleiul de măsline poate fi folosit atât în ​​bucătăria rece, cât și în cea caldă:

  • la gratar
  • marinate
  • sosuri
  • scufundări
  • soterea
  • prăjire
  • friptură
  • în salată
  • în supe
  • pentru spread-uri și multe altele...

De ce sa alegi uleiul de masline?

  • Contine doar ingrediente 100% naturale - o sursa de grasimi sanatoase.
  • O serie de beneficii pentru sănătate.
  • Potrivit pentru stilurile de viață Paleo , Keto și Real Food și nu conține gluten și zahăr.
  • Fara coloranti si arome artificiale.

Compoziţie

100% ulei de măsline.

Culoare

Verde strălucitor, orice sediment de pe fund nu este o problemă.

Observa

A se pastra intr-un loc intunecat, racoros si uscat.

Ambalare

500 ml

Țara de origine

Italia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: