Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Cacao Crudo Raw Ciocolata neagra cu coaja de lamaie, 50 g *certificat IT-BIO-006

Cod: 61572
Bez laktózy BIO VEGAN
Marcă: Cacao Crudo
20,71 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Vei fi surprins de intensitatea aromatică a acestei ciocolate. Gust unic: ciocolată proaspătă, dulce și citrice. Prima ciocolată realizată cu coajă certificată „Siracusa Lemon IGP”, prelucrată manual prin separarea coajei de lămâi și apoi uscată timp de 36-40 de ore la o temperatură de aproximativ 30°C. La fel ca cojile noastre de portocală, cojile de lămâie sunt percepute în continuă alternanță cu notele aromatice decisive ale ciocolatei noastre. Rezultatul este o aromă de citrice foarte veselă și proaspătă, care se dezvoltă treptat în gură și lasă un postgust persistent.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Cacao Crudo Raw Ciocolata neagra cu coaja de lamaie, 50 g

Vei fi surprins de intensitatea aromatică a acestei ciocolate. Gust unic: ciocolată proaspătă, dulce și citrice. Prima ciocolată realizată cu coajă certificată „Siracusa Lemon IGP”, prelucrată manual prin separarea coajei de lămâi și apoi uscată timp de 36-40 de ore la o temperatură de aproximativ 30°C. La fel ca cojile noastre de portocală, cojile de lămâie sunt percepute în continuă alternanță cu notele aromatice decisive ale ciocolatei noastre. Rezultatul este o aromă de citrice foarte veselă și proaspătă, care se dezvoltă treptat în gură și lasă un postgust persistent.

Cacao Criollo fină din Amazonul peruan

Raw Cacao este un nou mod de a face și de a gusta ciocolata. Procese de producție care, în comparație cu procesele tradiționale, păstrează cel mai bine calitățile rare ale cacaoului și ale altor materii prime utilizate. Cacao Crudo este primul producător de ciocolată crudă din Italia.

Folosește soiuri fine de cacao Criollo dintr-o singură specie din Amazonul peruan , care nu sunt niciodată procesate la temperaturi peste 42°C. Procesul clasic de prăjire a boabelor de cacao este înlocuit cu uscare lentă în atmosferă protejată.

Compoziţie

Boabe de cacao Criollo neprăjite*, suc concentrat din flori de cocos*, coajă uscată „Siracusa Lemon IGP”* (3%) (solid de cacao minim 77%). Poate contine migdale, alune si nuci.

*un produs al agriculturii ecologice.

Informații nutriționale la 100 g:
Valoare energetică 2275 kJ / 549 kcal
Grasimi 41,5 g
Din care grăsimi saturate 24,9 g
Carbohidrați 26,8 g
Ăsta e zahăr 17,2 g
Fibră 11,5 g
Proteinele 11,3 g
Sare 0,05 g
Magneziu 315 mg

Observa

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Parametri suplimentari

Categorie: Ciocolata
Conținutul de cacao: 77 %
Dimensiunea pachetului: 50 g
Tipul de ciocolată: Bitter
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: