BrainMax Women Beauty Protein, proteine pentru femei cu colagen, cheratina și vitamine, 1000 g Proteine native din zer de cea mai înaltă calitate cu colagen premium Naticol® și alte ingrediente, 28 de porții, supliment alimentar
Cod: 47715/PAN 47715/BLA 47715/KOK 47715/BIL Alegeţi variantaProduse asociate
Descriere detaliată a produsului
Proteine complexe pentru a susține frumusețea feminină
Amestecul de ingrediente naturale este special formulat pentru a susține sănătatea și frumusețea femeilor. Conține colagenul patentat de pește Naticol®, care se caracterizează printr-o absorbție excelentă și este cunoscut pentru capacitatea sa de a hidrata și lumina pielea 2, părul 1 și unghiile 8, care este, de asemenea, susținută științific de mai multe studii. Un rol important îl joacă și cheratina , care este necesară pentru menținerea părului sănătos și puternic, iar împreună cu biotina, care susține aspectul tineresc al pielii, această combinație susține eficient frumusețea feminină. Sprijină producția de colagen propriu al organismului. 11 Complexul contribuie, de asemenea, la minimizarea și formarea ridurilor. BrainMax Women Beauty Protein este cea mai bună alegere pentru femeia modernă care vrea să arate și să se simtă grozav.
Soluție 3 în 1 pentru frumusețea și sănătatea femeilor
Datorită compoziției atent selectate, nu mai trebuie să cumpărați separat proteine și colagen și să vă ocupați de suplimentarea cu cheratina și biotină - Totul este inclus în doze eficiente, susținute de studii. Cu proteinele noastre pentru frumusețe pentru femei, obțineți tot ce aveți nevoie pentru frumusețea și sănătatea dvs. într-un singur loc, la mai puțin de jumătate din preț. Produsul unic combină beneficiile ingredientelor cheie într-o îngrijire eficientă, cuprinzătoare, ideală pentru utilizarea de zi cu zi. Conceput special pentru nevoile corpului feminin, susține sănătatea pielii, întărirea părului și întărirea unghiilor, contribuind în același timp la menținerea forței musculare, a vitalității generale și la reducerea grăsimii corporale. Datorită acestui fapt, se creează o soluție naturală de frumusețe care, atunci când este utilizată în mod regulat împreună cu BrainMax Beauty Bomb, aduce rezultate de durată mai lungă decât procedurile invazive mult mai costisitoare.
Ce face Naticol mai bun?® decât colagenul obișnuit?
Există mai multe studii care analizează colagenul de pește Naticol® și efectele acestuia. Un studiu publicat în „Juniper Online Journal of Case Studies” a constatat că chiar și o doză mică de 2,5 g de colagen de pește Naticol® poate reduce semnificativ semnele de îmbătrânire a pielii la femeile mature. Acest studiu s-a concentrat pe riduri, linii fine și uscarea pielii. S-a demonstrat că Naticol® poate avea un efect pozitiv asupra menținerii tonusului, elasticității și hidratării pielii, ceea ce este deosebit de important pentru pielea îmbătrânită, unde sinteza de colagen scade în fiecare an după vârsta de 25 de ani. Un alt studiu clinic a arătat că utilizarea regulată a doar 2,5 g de Naticol® zilnic timp de 12 săptămâni îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce vizibil aspectul ridurilor. După doar 8 săptămâni de utilizare, puteți observa nu numai pielea mai netedă și mai elastică, ci și strălucirea acesteia. Un alt studiu dublu-orb, controlat cu placebo, a analizat 95 de femei sănătoase, cu o vârstă medie de 56 de ani. Au folosit 2,5 g de peptide de colagen de pește Naticol® în mod regulat timp de 12 săptămâni. În a 12-a săptămână a studiului, sa observat că mai mult de 70% dintre femeile care au luat zilnic 2,5 grame de Naticol® au văzut o îmbunătățire a ridurilor. În plus, aproximativ 60% dintre aceste femei au înregistrat o îmbunătățire semnificativă a ridurilor din jurul gurii. În a 12-a săptămână de utilizare a 2,5 grame de Naticol® pe zi , a fost observată o întărire semnificativă a pielii de pe partea exterioară a antebrațului. În schimb, nu au fost observate modificări semnificative în grupul placebo pe parcursul studiului. Fiecare doză conține 3 g de colagen de pește.
- Efect dovedit științific. 2
- Doar 2,5 g ajută la reducerea semnificativă a semnelor de îmbătrânire a pielii .
- Reduce vizibil aspectul ridurilor.
- Ajută la luminozitatea și netezirea pielii.
- Conține mai mult de 99% proteine pure.
Keratină pentru păr și unghii sănătoase
Keratina este o proteină structurală esențială care joacă un rol cheie în sănătatea părului femeilor. Structura sa oferă părului rezistență și elasticitate, ceea ce este esențial pentru rezistența acestuia la deteriorare. Când părul este bogat în keratină, este mai puternic, mai puțin predispus la rupere și vârfuri despicate. Keratina ajută, de asemenea, la menținerea unei suprafețe netede a cuticulei părului, ceea ce le împiedică să se încurce și facilitează descâlcirea. Această suprafață netedă reflectă, de asemenea, mai multă lumină, oferind părului o strălucire naturală.
Beneficiile utilizării interne a keratinei:
- Keratina este absorbită în sânge și distribuită în toate părțile corpului, inclusiv în păr și unghii.
- Rezultatele sunt mai durabile.
- Un efect mai complex asupra părului, unghiilor și pielii.
- Hrănește părul din interior.
Colagen de vită hrănit cu iarbă pentru efecte benefice asupra pielii
O revizuire sistematică și o meta-analiză a 26 de studii randomizate controlate cu 1721 de pacienți 10 au evaluat efectele suplimentării cu colagen hidrolizat asupra hidratării și elasticității pielii.Acest studiu confirmă că colagenul hidrolizat poate avea efecte benefice asupra hidratării și elasticității pielii, contribuind astfel la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii. Un alt studiu 9 privind efectele suplimentelor de colagen hidrolizat asupra îmbătrânirii pielii. Această analiză a arătat că administrarea de colagen hidrolizat timp de 90 de zile este eficientă în reducerea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor și îmbunătățirea elasticității și hidratării pielii. Studiul a confirmat îmbunătățiri semnificative ale hidratării și elasticității pielii în comparație cu placebo. Aceste descoperiri arată că colagenul hidrolizat poate avea efecte benefice asupra sănătății și aspectului pielii. Fiecare porție conține 5,1 g de colagen din carne de vită hrănită cu iarbă.
Biotina poate ajuta la creșterea părului?
Combinația de biotină și keratina poate oferi îngrijire cuprinzătoare pentru păr, piele și unghii. Biotina este o vitamina cheie pentru mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor. În 2017, acest lucru a fost confirmat și de un studiu în care biotina a fost administrată persoanelor care aveau probleme patologice cu creșterea părului și calitatea unghiilor. Studiul a confirmat că acești oameni s-au îmbunătățit după administrarea de biotină. 1
Proteine native din lapte de la vaci crescute în aer liber
Proteina din zer nativă nenaturalizată este obținută direct din lapte proaspăt de vacă de la vaci hrănite cu iarbă, care provin din reproducere europeană controlată. În comparație cu proteinele obișnuite, laptele suferă o singură pasteurizare blândă (în mod normal este pasteurizat de două ori).Procesul de microfiltrare are loc la o temperatură foarte scăzută (până la 10°C), la care proteina reține imunoglobulinele și enzimele. Este mai digerabil , bine absorbit și, mai ales, are o mai bună utilizare a proteinelor conținute. Datorită metodei blânde și directe de prelucrare din lapte proaspăt, legăturile dintre aminoacizi nu sunt rupte, iar în general proteina conține o concentrație mai mare de aminoacizi, în special leucina pro-anabolică.
Dovedit științific: un aport ridicat de proteine sprijină scăderea în greutate !
Cercetările cu accent pe aportul ridicat de proteine au demonstrat efectul asupra reducerii greutății și a grăsimilor 3. Mai multe studii au descoperit că creșterea aportului de proteine promovează pierderea în greutate. A fost realizat un studiu de șase luni 4 care a implicat 15 bărbați și 50 de femei supraponderali sau obezi. Grupul bogat în proteine a pierdut în medie cu 43% mai multe grăsimi decât grupul cu conținut ridicat de carbohidrați. Un alt studiu publicat în revista Nutrients a constatat că o dietă bogată în proteine este mai bună pentru pierderea grăsimilor decât o dietă cu indice glicemic scăzut.Studiile arată, de asemenea, că proteinele pot ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, reducând pofta de mâncare și foamea, ceea ce poate duce la alimentație excesivă. 5 Acest lucru se datorează faptului că organismul digeră proteinele mai mult timp, ceea ce ajută la menținerea senzației de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru reduce, de asemenea, sentimentele care ne pot determina să consumăm alimente nesănătoase, ceea ce determină o creștere bruscă a zahărului din sânge.
Care este efectul termic și de ce proteinele sunt importante pentru pierderea în greutate?
Proteinele au o putere calorică ridicată. Aceasta înseamnă că organismul trebuie să cheltuiască mai multă energie pentru a le digera. Și consum mai mare de energie = pierdere mai rapidă în greutate.Pentru a da un exemplu specific: dacă ar fi să mănânci o friptură de vită care are 250 de calorii, te poți aștepta ca corpul tău să ardă aproximativ 50 până la 75 de calorii doar digerând-o. Cu toate acestea, aceasta este doar o estimare aproximativă, iar cantitatea reală de calorii arse poate varia în funcție de o varietate de factori, inclusiv de metabolismul individual. Studiile au arătat 6 că un aport mai mare de proteine crește efectul termogenic (digestia lor necesită mai multă energie) și, de asemenea, crește senzația de sațietate. Acest lucru are ca rezultat o reducere a greutății corporale și a grăsimilor. În plus, proteinele sunt mai sățioase decât grăsimile sau carbohidrații, ceea ce duce la un aport general mai scăzut de calorii.
Durabilitatea și bunăstarea animalelor
Nu suntem indiferenți față de mediul înconjurător și de aceea insistăm pe condiții bune de viață pentru animale. Atât peștii de crescătorie, cât și peștii sălbatici sunt utilizați pentru colagenul de pește Naticol® pentru a proteja ecosistemul marin. În plus, peștii sunt selectați din diferite zone geografice, ceea ce limitează impactul asupra zonelor de pescuit individuale. Gama Naticol® este disponibilă cu certificarea Friend of the Sea® , o etichetă prestigioasă de sustenabilitate. În ceea ce privește colagenul de vită hrănit cu iarbă și laptele pentru producția de proteine, acesta este obținut de la bovine crescute pe pășuni libere. Acest comportament etic al animalelor asigură că vitele trăiesc în condiții naturale și mănâncă iarbă. Această metodă de reproducere nu numai că sprijină sănătatea și bunăstarea animalelor, dar asigură și o calitate superioară.
Diferența dintre proteinele native din zer și proteine din zer obișnuite din „brânză”.
Native Whey Protein este produsă la rece direct din lapte proaspăt de la vaci hrănite la pășune și hrănite cu iarbă. În timp ce proteina din zer „brânză” este făcută din brânză, mai precis din subprodusul producției de brânză, zer. Proteina convențională din zer este astfel un aliment mai procesat în comparație cu proteina nativă, iar în timpul procesului de producție, aminoacizii și substanțele benefice sunt degradate, deoarece laptele trebuie mai întâi pasteurizat prin încălzire, apoi brânza este produsă la temperaturi mai ridicate, iar în ultimul etapa de producție, zerul obținut din brânză pentru a face proteine din zer. În timp ce proteina nativă suferă o singură pasteurizare la început în timpul producției de lapte și apoiprin filtrarea directă din lapte ușor la temperaturi scăzute, obține proteine native din zer fără a degrada legăturile fragile dintre aminoacizi. Produsul rezultat este o proteina de o calitate exceptionala, curata si foarte bine absorbabila si digerabila de catre organism. Proteina nativa se caracterizeaza printr-o concentratie mai mare de aminoacizi ( 7 g BCAA per doza ) si substante benefice organismului ( lactoferina, imunoglobulina ). Proteina nativă este caviarul dintre proteine. Studiile arată că proteina nativă din zer mărește concentrația de aminoacizi în sânge mai mult decât proteina obișnuită din zer sau laptele, ceea ce ar putea, pur și simplu, crește timpul necesar organismului pentru a construi mușchi.
Producerea blândă de proteine din zer nativ
Unul dintre motivele pentru care zerul nativ are rezultate atât de bune în ceea ce privește conținutul de proteine și absorbabilitatea este procesul de producție. Proteina nativă din zer este pasteurizată o singură dată, în timp ce proteina din zer este pasteurizată de două ori. Acest lucru poate duce la denaturarea (afectarea) proteinelor și, în plus, producerea proteinei native din zer are loc printr-un proces de microfiltrare la rece (temperatură de până la 10°C) . Mai simplu spus, se poate spune că producția de proteine native din zer este atât de blândă, încât datorită acestui lucru proteina reține cantitatea de proteine și o cantitate mai mare de aminoacizi.
În loc de îndulcitori artificiali - inulină
O problemă comună nu numai cu proteinele, ci și cu alte suplimente alimentare este gustul. Aceasta este adesea depășită de sucraloză. Un îndulcitor artificial care are un impact negativ asupra sănătății noastre. Deși sucraloza este făcută din zahăr, nu este un produs natural. Sucraloza este produsă printr-un proces chimic patentat, în mai multe etape. 7
Un studiu din 2020 al cercetătorilor Yale Cell Metabolism a constatat că consumul de băuturi îndulcite cu sucraloză timp de 10 zile a redus sensibilitatea la insulină la subiecții sănătoși. Autorii studiului au remarcat, de asemenea, că ceea ce este deosebit de îngrijorător este că modificările metabolice au avut loc după o perioadă foarte scurtă de timp. 7
- Crește riscul de rezistență la insulină și diabet de tip II. tip.
- Crește riscul de probleme digestive.
- Alterează sănătatea intestinului și dăunează tractului gastro-intestinal.
- Omoara bacteriile probiotice benefice din intestinele noastre.
- Formează compuși toxici atunci când este încălzit.
- Poate duce la creșterea în greutate.
Dozare
Se amestecă 1 lingură (35 g) cu 200 ml de apă sau lapte. Ținând cont de aportul zilnic de proteine, luați 1-3 porții pe zi. Poate fi folosit nu numai după antrenament, ci și la prepararea terciului de micul dejun, smoothie-urilor sau chiar la coacere pentru a îmbogăți chiflele și deserturile clasice cu proteine valoroase.