BrainMax scade colesterolul
Cod: 61284Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Reducerea eficientă a colesterolului
O combinație de produse care vizează menținerea nivelului optim de colesterol și protejarea sistemului cardiovascular. Această combinație folosește puterea naturală a usturoiului, fitosterolilor, beta-glucanilor din ovăz și acizilor grași omega-3 EPA și DHA, care împreună ajută la scăderea nivelului de colesterol și promovează sănătatea generală a inimii și a vaselor de sânge.
Suport pentru colesterol BrainMax
BrainMax Cholesterol Support este o formulă specială care conține extract de usturoi și beta-glucani din ovăz, care ajută în mod natural la menținerea nivelului optim de colesterol 1,2,3,4. În plus, conține alte patru extracte de plante, al căror efect a fost confirmat de studii.
BrainMax Vegan Omega 3, 2850 mg DHA și EPA, 275 ml
Acizii grași Omega-3, în special EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic), joacă un rol important în scăderea nivelului de colesterol din sânge. Acești acizi scad nivelurile de trigliceride, care sunt tipuri de grăsimi din sânge și, în același timp, pot crește ușor nivelul de colesterol HDL „bun”.
Dozare
BrainMax Cholesterol Support - 4 capsule o dată pe zi.
BrainMax Vegan Omega 3, 2850 mg DHA și EPA - 1 lingură (11 ml) pe zi. Luați cu alimente. Vă recomandăm să agitați înainte de utilizare.
Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile
Compoziția suportului pentru colesterol BrainMax
Compozitie in 4 capsule | Cantitate in 1 capsula | %* |
---|---|---|
Pudră de tărâțe Oatwell™ (22% beta-glucani) | 750 mg |
***
|
Extract de usturoi 4:1 | 600 mg |
***
|
Fitosteroli (min. 95%) | 600 mg | *** |
Extract de orez rosu fermentat (din care 2,8 mg monacolin K) | 600 mg | *** |
Extract de bergamotă (fructe) (30% polifenoli) | 500 mg | *** |
Extract de trestie de zahăr (min. 95% policosanol; 10% octacosanol) | 20 mg | *** |
* % din valoarea de referință zilnică a venitului *** nu se stabilește valoarea de referință zilnică a veniturilor |
Compoziţie: Pudră de tărâțe Oatwell™ (22% beta-glucan), extract de usturoi 4:1, fitosteroli (min. 95%), extract de drojdie roșie de orez (min. 4% Monacolin K), extract de bergamotă (30% polifenoli), extract de trestie de zahăr (min. 95% policosanol; 10% octacosanol). Capsulă pe bază de plante pe bază de HPMC. Fără conținut de substanțe de balast.
Compoziția BrainMax Vegan Omega 3, 2850 mg DHA și EPA, 275 ml
Compozitie in 1 lingura (11 ml) | Cuprins | * |
---|---|---|
Ulei de alge Schizochytrium sp. | 4 ml | ** |
din Omega 3 total | 2850 mg | |
din care DHA | 2782 mg | ** |
din care EPA | 30 mg | ** |
Ulei de măsline BIO | 7 ml | ** |
din care omega 9 | 4938 mg | ** |
din care polifenoli | 5,4 mg | ** |
Vitamina E (tocoferoli) | 13,8 mg | 115% |
Vitamina D3 vegana (din pin) | 20 mcg / 800 UI | 400% |
Vitamina K2 ca MK-7 (din uleiul K2 VITAL® DELTA 1% MCT) | 20 mcg | 26,6% |
* % din valoarea de referință zilnică a venitului ** nu se stabilește valoarea de referință zilnică a veniturilor |
Compoziţie: Ulei de alge (Schizochytrium sp.), din care total Omega 3 din care DHA, din care EPA, ulei de măsline BIO, din care acid oleic, din care Omega 9, din care polifenoli, Vitamina E (tocoferoli), Vitamina D3 vegan (de la pin), vitamina K2 ca MK-7 (din uleiul K2 VITAL® 1% MCT).
1. Warshafsky, S., Kamer, R., & Sivak, S. (1993). Efectul usturoiului asupra colesterolului total seric. Analele de Medicină Internă, 119, 599-605.
2. Ried, K. (2016). Usturoiul scade tensiunea arterială la persoanele hipertensive, reglează colesterolul seric și stimulează imunitatea: o meta-analiză și o revizuire actualizate.. Jurnalul de nutriție, 146 2, 389S-396S
3. Cicero, A., Fogacci, F., Rosticci, M., Parini, A., Giovannini, M., Veronesi, M., D'Addato, S., & Borghi, C. (2017). Efectul unei suplimente alimentare pe termen scurt cu fitosteroli, drojdie de orez roșie sau ambele asupra modelului lipidic la subiecții cu hipercolesterolemie moderată: un studiu clinic randomizat cu trei brațe, dublu-orb. Nutriție și metabolism, 14.
4. Yang, C. și Mousa, S. (2012). Efectul orezului cu drojdie roșie (Monascus purpureus) în dislipidemie și alte tulburări.. Terapii complementare în medicină, 20 6, 466-74.
5. Braaten, J., Wood, P., Scott, F., Wolynetz, M., Lowe, M., Bradley-White, P., & Collins, M. (1994). Beta-glucanul de ovăz reduce concentrația de colesterol din sânge la subiecții hipercolesterolemici.. Jurnalul european de nutriție clinică, 48 7, 465-74.
6. Queenan, K., Stewart, M., Smith, K., Thomas, W., Fulcher, R. și Slavin, J. (2007). β-glucanul concentrat de ovăz, o fibră fermentabilă, scade colesterolul seric la adulții hipercolesterolemici într-un studiu controlat randomizat. Journal of Nutrition, 6, 6-6.
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!