BrainMax Pure Water kefir, cereale, BIO, 5 g *Certificat CZ-BIO-001
Cod: 46562Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Înviorare plină de probiotice acasă
Boabele BrainMax Pure Kefir sunt folosite pentru a prepara chefir de casă fără componenta laptelui. Din confortul casei tale, poți pregăti cu ușurință o băutură răcoritoare gustoasă, care este, de asemenea , bogată în bacterii probiotice care susțin nu numai digestia, ci și echilibrul microbiomului intestinal , care este cheia sănătății generale. Prepararea sa este surprinzător de simplă - doar acoperiți boabele de chefir cu apă, adăugați zahăr și lăsați-l să fermenteze . Chefirul de apă reprezintă o alternativă pentru cei care nu doresc să consume produse lactate și totuși să suplimenteze probioticele extrem de importante.
Ce este fermentația?
Fermentarea este un proces în care fermentația are loc folosind tulpini probiotice și puțin zahăr . În timpul procesului, culturile vii consumă zahăr și creează acizi organici, gaze și alcool . În mod tradițional, fermentația este folosită nu numai pentru produsele lactate, ci și pentru legume (varză murată, kimchi) și alte alimente. Fermentarea creează tulpini probiotice care sunt indispensabile pentru oameni și beneficiază nu numai de microbiomul nostru intestinal , ci și întăresc sistemul imunitar . Dar zahărul folosit? Cristalele de K eter metabolizează zahărul ca parte a procesului de fermentație. Deci nu trebuie să vă faceți griji că, consumând chefir de apă, vă faceți rău prin adăugarea de zahăr. Chiar și așa, chefirul de apă are un gust ușor dulce și este ușor carbonatat , ceea ce este și rezultat al fermentației .
Probioticele și efectul asupra sănătății
- Va susține sănătatea mucoasei intestinale.
- Optimizează microbiomul intestinal.
- Va sprijini o digestie mai buna.
- Va contribui la o imunitate mai puternică.
- Va îmbunătăți absorbția vitaminelor.
- Prevenirea bolilor intestinale
Va susține sănătatea mucoasei intestinale
Optimizează microbiomul intestinal
Va sprijini o digestie mai buna
Va îmbunătăți absorbția vitaminelor
Prevenirea bolilor intestinale
Prepararea cristalelor pentru chefirul ulterior
Pentru a activa boabele de chefir, este nevoie de puțin zahăr pentru a le susține creșterea. Puteți folosi zahăr din trestie nerafinat, deoarece este bogat în minerale, sau puteți combina zahăr în raport de 25 g zahăr alb și 5 g zahăr brun . Când pregătiți chefirul în sine, puteți utiliza deja zahărul clasic de sfeclă albă.
1. Dizolvați 30 g de zahăr în 300 ml apă și adăugați boabe de chefir + un praf de bicarbonat de sodiu.
2. Lăsați să fermenteze 2 zile .
3. Scurgeți și aruncați apa.
5. Scurgeți și folosiți boabele pentru chefirul de apă.
Prepararea chefirului
1. Alegeți un recipient potrivit, cu siguranță este mai bine să alegeți o sticlă de sticlă.
2. Pune boabe de chefir de apă în sticlă și umple cu apă proaspătă, de preferință neclorinată și adaugă zahăr.
3. Deschideți ușor capacul superior al borcanului pentru a permite fluxul de aer necesar pentru fermentare. Se lasa la temperatura camerei aproximativ 1-2 zile.
4. Când procesul de fermentare primară este terminat (după aproximativ 1-2 zile). Scoateți capacul superior și strecurați chefirul într-un recipient/sticlă de sticlă în timp ce boabele rămân în pahar.
5. După ce ați strecurat chefirul, puteți adăuga puțin suc de fructe sau puteți stoarce suc proaspăt de citrice în chefirul de apă. Puteți închide sticlele și le lăsați la frigider până a doua zi pentru a doua fermentație.
ATENTIE: Presiunea se acumuleaza in sticla in timpul fermentatiei si trebuie deschisa de 1-2 ori pe zi. Folosiți numai ochelari rezistenti pentru preparare.
1. Alegeți un recipient potrivit, vă recomandăm o sticlă de sticlă.
2. Pune boabe de chefir de apă în sticlă și umple cu apă proaspătă, de preferință neclorinată și adaugă zahăr.
3. Deschideți ușor capacul superior al borcanului pentru a permite fluxul de aer necesar pentru fermentare. Se lasa la temperatura camerei aproximativ 1-2 zile.
5. După ce ați strecurat chefirul, puteți adăuga puțin suc de fructe sau puteți stoarce suc proaspăt de citrice în chefirul de apă. Puteți închide sticlele și le lăsați la frigider până a doua zi pentru a doua fermentație.
Ingrediente: Boabe de chefir din lapte deshidratat*. *produs din agricultura ecologica.
Origine: Bulgaria
Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Depozitare: Depozitați produsul nedeschis într-un loc răcoros și uscat. Odată deschis, boabele trebuie folosite imediat pentru activare. Produsele fermentate pot conține urme de alcool și histamina. În caz de sarcină, alăptare sau administrare de chefir copiilor, consultați un medic.
Greutate: 5 g
Parametri suplimentari
Categorie: | BrainMax |
---|---|
Dimensiunea pachetului: | 50 g |
Pentru persoanele care se confruntă cu: | Sănătatea intestinului și digestia |
Tip: | Amestec |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!