Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Pure Unt de cacao, BIO, chifle, 250g *Certificat CZ-BIO-001

Cod: 99324
Reducere de cantitate Bez laktózy Bez lepku BIO VEGAN
78,51 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
25.11.2024

Pictograma BIOPictogramă fără glutenPictogramă vegană

 

Untul de cacao este partea cea mai grasă a întregii păstăi și este produs prin zdrobirea masei de cacao. Untul de cacao BrainMax Pure este fabricat din boabe de cacao care provin din agricultura controlată și au o aromă și o aromă intensă de cacao. Untul de cacao se obtine prin presare hidraulica la temperatura de 90°CUntul este apoi filtrat pentru a elimina ultimele urme de ingrediente solide din cacao.

Compoziția untului de cacao organic conține o cantitate mare de acizi grași nesaturați, vitamine și oligoelemente. De asemenea, este plin de antioxidanți și este bogat în acizi palmitic, stearic, linolenic și oleic, care sunt grăsimi nesaturate și contribuie la nivelul normal al colesterolului din sânge.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Unt de cacao

Aproximativ 50% din greutatea masei de cacao este unt de cacao, care este o sursă de grăsimi sănătoase pentru organismul nostru. Mulți nutrienți trebuie să se lege de aceste grăsimi pentru a fi absorbiți bine de organism. Interesant este ca nu contine colesterol si nu arde, deci este potrivit pentru copt sau prajit. Untul de cacao este unul dintre ingredientele principale ale ciocolatei de calitate.

Fiecare lingură de unt de cacao conține 27,1 mg de fitosteroli, care sunt compuși vegetali despre care s-a demonstrat că scad nivelurile de colesterol LDL dăunător. Conținutul de grăsimi și calorii al untului de cacao este mult mai mic decât cel al grăsimilor obișnuite pentru gătit. Datorită mirosului ușor dulce al untului de cacao și texturii cremoase netede, este un ingredient popular în întreaga lume. Este folosit la producerea de ciocolată, glazură, prăjituri, deserturi lactate, prăjituri, creme, înghețată sau cocktail -uri.

(Rumunština) (11)
Ro (2)

Beneficiile untului de cacao pur BrainMax:

  • Unt făcut din cacao peruană adevărată neprăjită
  • Conținut ridicat de antioxidanți
  • Excelent pentru piele și pentru bucătărie
  • ORGANIC, VEGAN
  • 100% puritate
  • Direct din Peru

Posibilitati de utilizare a untului de cacao

  • Îl poți adăuga la un shake de proteine sau la shake-ul tău preferat.
  • Poate fi folosit pentru prăjit sau pentru a pregăti supe cremoase.
  • Un ingredient important al ciocolatei de calitate.

Rețete populare cu unt de cacao

imagine-rețete-brainmax (82)

 

Prajitura de ciocolata intr-o cana


Ingrediente:

  • 3 linguri de unt de arahide
  • 1 ou
  • 15 g unt de cacao
  • 1 lingura smantana pentru frisca
  • 2 linguri de cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt

Metodă:

Amestecați untul de arahide, cacao, untul de cacao, oul, smântâna și praful de copt. Se toarnă într-o cană și se pune la microunde timp de un minut.

 
imagine-rețete-brainmax (83)

 

Ciocolata alba de casa fara zahar


Ingrediente:

  • 110 g unt de cacao
  • 50 g eritritol
  • 2 linguri de proteine de vanilie
  • 1 lingurita de vanilie
  • Vârf de cuțit de sare

Metodă:

Topiți untul de cacao într-o cratiță și apoi stingeți focul. Adăugați celelalte ingrediente, amestecând continuu. Se toarnă amestecul într-o formă pentru ciocolată, gheață sau pe hârtie de copt și se lasă să se întărească la frigider.

imagine-rețete-brainmax (84)


Pâine cu unt de cacao


Ingrediente:

Metodă:

Preîncălziți cuptorul la 150°C, ungeți tava de pâine și tapetați-o cu hârtie de copt. Amestecați făina de cocos, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Într-un castron mare, adăugați ouăle, untul de cacao, crema de cocos, mierea, vanilia și bateți cu un mixer de mână până se omogenizează. Adăugați amestecul de făină de cocos și amestecați bine. Turnați aluatul în forma pregătită și coaceți. După 30 de minute, folosește o scobitoare pentru a testa dacă pâinea este gata. Daca frigaruia iese curata, scoatem painea din cuptor si lasam sa se raceasca.

Beneficiile untului de cacao pur BrainMax

Conținut ridicat de antioxidanți

Untul de cacao este o sursă de o cantitate mare de antioxidanți și este extrem de bogat în vitamina E.

O sursă de grăsimi sănătoase

Untul este o sursă de acizi grași nesaturați, care afectează pozitiv sănătatea sistemului cardiovascular.

Potrivit pentru prăjit

Untul de cacao este o grăsime de înaltă calitate care nu conține colesterol și este, de asemenea, stabilă termic. Poate fi folosit pentru coacere și prăjire.

Valori nutriționale la 100 g

valoare energetică
3696 kJ /
899 kcal
Grasimi
99,89 g
- din care acizi grași saturați
63,07 g
Carbohidrați
0 g
- din care zaharuri
0 g
Fibră
0 g
Proteinele 
0 g
Sare 0,003 g

Certificare BIO CZ-BIO-001

Cafeaua noastră are certificat BIO - Producție din agricultură ecologică în afara UE.

Odată cu achiziția dvs., veți sprijini și pădurile.

Ingrediente: 100% unt de cacao BIO (Theobroma cacao)

Origine: America de Sud

Distribuitor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare: Într-un loc uscat, într-un recipient închis.

Greutate: 250 g

 

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax Pure
Destinație: Fără gluten, BIO, Fără lactoză, Vegan
Dimensiunea pachetului: 250 g
Formular: Bucăți întregi
Producător: BrainMax Pure
Tip: Unt

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: