BrainMax Pure Super Cacao din Peru, BIO Cacao BIO nealcalinizata din Peru
Cod: 62136/100 62136/500 Alegeţi variantaProduse asociate
Descriere detaliată a produsului
Aurul adevărat din Peru!
Pudra de cacao din boabe peruane pure este o sursă de polifenoli , teobromină și minerale și grăsimi sănătoase. În plus, cacao conține aminoacidul triptofan, pe care organismul îl folosește pentru a produce serotonină. Cacao este, de asemenea, o sursă de fier, care, spre deosebire de unele surse vegetale de mineral, este ușor de absorbit. De aceea, cacao este o sursă populară de fier pentru vegani.
Beneficiile cacaoului nealcalinizat
Cacao BIO din Peru este nealcalinizat și, ca atare, are o culoare maro deschis. Conține o cantitate mare de flavonoide, care ajută în lupta împotriva radicalilor liberi. Reține mai mulți nutrienți naturali, inclusiv antioxidanți și minerale, decât soiurile alcalinizate, care pot pierde unele substanțe benefice în timpul procesării. În plus, își păstrează gustul și aroma originală, care este mai bogată și mai intensă, ceea ce oferă posibilitatea de a-l folosi în diverse rețete cu nuanțe naturale de dulceață și aromă.
soiul Criollo
Soiul de cacao Criollo este considerat regina dintre boabele de cacao datorită calității sale excepționale și gustului unic. Este cunoscut pentru profilurile sale de arome delicate și complexe, care includ note fructate și florale. Deși reprezintă doar o mică parte din producția globală de cacao, raritățile sale și cultivarea exigentă o fac o adevărată comoară pentru toți iubitorii de cacao de calitate.
Nu tot ceea ce se numește cacao este cacao
În Republica Cehă și Slovacia, denumirea de cacao a fost adoptată pentru orice băutură îndulcită cu un conținut minim de cacao. Cea mai buna cacao vine din Peru, un cadou de la civilizatia Maya. Este cultivat în condițiile ideale ale unui climat tropical, ceea ce permite arborelui de cacao (Theobroma cacao) să atingă o calitate excelentă. Zona este renumită pentru metodele tradiționale de cultivare, care includ tehnici ecologice și agricultura durabilă, contribuind la protecția mediului și a ecosistemelor locale.
Posibilitati de utilizare a cacaoi
Pentru a pregăti o băutură simplă delicioasă, amestecați 2-3 linguri de cacao cu lapte de vaca sau de plante clasic. Dacă este necesar, puteți adăuga și adaptogeni precum maca, ashwagandha sau lemn dulce. De asemenea, puteți adăuga cacao la proteine, deserturi sau copt.
Certificare BIO CZ-BIO-001
Super cacao-ul nostru din Peru are un certificat BIO - producție agricolă ecologică UE/non-UE.
Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile
Date nutriționale | la 100g |
---|---|
Valoarea energetică | 1971 kJ / 471 kcal |
Grasimi | 21 g |
- din care acizi grași saturați | 12,5 g |
Carbohidrați | 46,75 g |
- din care zaharuri | 0,5 g |
Fibră | 32,5 g |
Proteinele | 23,8 g |
Sodiu | 28 mg |
Calciu | 124,10 mg |
Fier | 12 mg |
Potasiu | 1.360 mg |
Ingrediente: 100% pudră de cacao Theobroma, soiul Criollo*. *produs din agricultura ecologica. Perioada de valabilitate minimă (numărul lotului) pe etichetă.
Tara de origine: Peru
Distribuitor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, racoros si nu se expune la lumina directa a soarelui.
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!