Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Pure Super Cacao din Peru, BIO Cacao BIO nealcalinizata din Peru

Cod: 62136/100 62136/500 Alegeţi varianta
Noutate Bez laktózy BIO
102,13 lei 58,84 lei de la 58,84 lei
În prezent indisponibil In stoc (>5 buc.) Alegeţi varianta
Greutate
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
- 25.11.2024 Alegeţi varianta

Cacao provine din boabele de cacao care au fost deja îndepărtate din coajă. BrainMax Pure Super Cacao are un conținut de grăsimi de 20-22% șitocmai în grăsimi sunt legate substanțele care favorizează sănătatea. Grăsimea de la nivel conferă cacaoi gustul ei distinct, specific. Cacaoa este de calitate BIO și nu conține zahăr adăugat și se caracterizează printr-un gust amar mai pronunțat decât alte cacao.Este un produs 100% natural si nu contine substante de balast (conservanti, indulcitori, arome). Are un gust, aroma distincte si pline si este vorbacea mai grasă cacao nealcalinizată de pe piață. În grăsimi sunt stocate toate substanțele care promovează sănătatea.

Cacao este o sursă bogată de minerale, pe lângă magneziu, conține și calciu, fier și zinc. În plus, cacao conține teobromină, o substanță asemănătoare cofeinei și care stimulează sistemul nervos central.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Peru

Aurul adevărat din Peru!

Pudra de cacao din boabe peruane pure este o sursă de polifenoli , teobromină și minerale și grăsimi sănătoase. În plus, cacao conține aminoacidul triptofan, pe care organismul îl folosește pentru a produce serotonină. Cacao este, de asemenea, o sursă de fier, care, spre deosebire de unele surse vegetale de mineral, este ușor de absorbit. De aceea, cacao este o sursă populară de fier pentru vegani.

cacao 1

Resursă naturală minerale și grăsimi

cacao2

Nealcalinizat

cacao3

soiul Criollo

Beneficiile cacaoului nealcalinizat

Cacao BIO din Peru este nealcalinizat și, ca atare, are o culoare maro deschis. Conține o cantitate mare de flavonoide, care ajută în lupta împotriva radicalilor liberi. Reține mai mulți nutrienți naturali, inclusiv antioxidanți și minerale, decât soiurile alcalinizate, care pot pierde unele substanțe benefice în timpul procesării. În plus, își păstrează gustul și aroma originală, care este mai bogată și mai intensă, ceea ce oferă posibilitatea de a-l folosi în diverse rețete cu nuanțe naturale de dulceață și aromă.

mai multa cacao
2 Criollo

soiul Criollo

Soiul de cacao Criollo este considerat regina dintre boabele de cacao datorită calității sale excepționale și gustului unic. Este cunoscut pentru profilurile sale de arome delicate și complexe, care includ note fructate și florale. Deși reprezintă doar o mică parte din producția globală de cacao, raritățile sale și cultivarea exigentă o fac o adevărată comoară pentru toți iubitorii de cacao de calitate.

Nu tot ceea ce se numește cacao este cacao

În Republica Cehă și Slovacia, denumirea de cacao a fost adoptată pentru orice băutură îndulcită cu un conținut minim de cacao. Cea mai buna cacao vine din Peru, un cadou de la civilizatia Maya. Este cultivat în condițiile ideale ale unui climat tropical, ceea ce permite arborelui de cacao (Theobroma cacao) să atingă o calitate excelentă. Zona este renumită pentru metodele tradiționale de cultivare, care includ tehnici ecologice și agricultura durabilă, contribuind la protecția mediului și a ecosistemelor locale.

lingura de cacao

Posibilitati de utilizare a cacaoi

Pentru a pregăti o băutură simplă delicioasă, amestecați 2-3 linguri de cacao cu lapte de vaca sau de plante clasic. Dacă este necesar, puteți adăuga și adaptogeni precum maca, ashwagandha sau lemn dulce. De asemenea, puteți adăuga cacao la proteine, deserturi sau copt.

Certificare BIO CZ-BIO-001

Super cacao-ul nostru din Peru are un certificat BIO - producție agricolă ecologică UE/non-UE.

Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile 

Date nutriționale la 100g
Valoarea energetică
1971 kJ / 471 kcal
Grasimi 21 g
- din care acizi grași saturați 12,5 g
Carbohidrați 46,75 g
- din care zaharuri 0,5 g
Fibră 32,5 g
Proteinele 23,8 g
Sodiu 28 mg
Calciu 124,10 mg
Fier 12 mg
Potasiu 1.360 mg


Ingrediente: 100% pudră de cacao Theobroma, soiul Criollo*. *produs din agricultura ecologica. Perioada de valabilitate minimă (numărul lotului) pe etichetă.

Tara de origine: Peru

Distribuitor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, racoros si nu se expune la lumina directa a soarelui.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: