Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Pure Kombucha Holy Basil, Kombucha, busuioc, busuioc, 330 ml Băutură de ceai verde fermentată

Cod: 46086
13,58 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
25.11.2024

Kombucha este o băutură ușor gazoasă, fermentată, făcută din ceai verde, puțin zahăr și o cultură specifică care trece printr-un proces de fermentație. Kombucha își câștigă în continuare puterea prin fermentare și este bogat în tulpini probiotice, vitamine din grupa B și vitamina C. Are un gust dulce racoritor. Drojdia activă se schimbă în timpul fermentației bacteriene, așa că există urme de alcool în băutură. Băutura este ușor spumante , cu toate acestea, este rezultatul fermentației naturale, care subliniază gustul kombucha și, în același timp, nu este la fel de agresivă ca la băuturile carbogazoase clasice care folosesc CO2. În zilele toride de vară, împrospătează plăcut , dă energie și, de asemenea, sprijină digestia în cel mai bun mod.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Ce este Kombucha?

Kombucha este o băutură fermentată și, deși ingredientul de bază seamănă cu o ciupercă, nu este o ciupercă în adevăratul sens al cuvântului. Mai precis, este o cultură microbiană special crescută care este responsabilă pentru întregul proces de fermentație .

fotografie de deschidere kombucha

Ceaiul verde ca bază a excelentului kombucha

Pentru baza de kombucha, am ales ceaiul verde , care nu este doar o sursă de cofeină , ci și de catechine . Compuși polifenolici care conferă băuturilor proprietăți antioxidante puternice . In plus, fermentatia mareste efectul antioxidant al substantelor continute fata de ceaiul obisnuit. Ceaiul verde este o bază excelentă pentru kombucha, deoarece își multiplică efectul de stimulare a energiei . Prin urmare, te vei simți plin de energie după ce o bei. Deși zahărul este necesar pentru a face kombucha, cantitatea este suficient de mică pentru a fi calificată ca o băutură cu conținut scăzut de calorii.

detaliu ceai verde
detaliu kombucha busuioc

Nepasteurizat și nefiltrat

Kombucha în sine este un produs al multor substanțe importante și culturi probiotice. Pentru a păstra aceste substanțe, nu pasteurizăm și nu filtrăm kombucha . Datorită acestui fapt, poate câștiga eticheta RAW și, ca atare , kombucha trebuie păstrat la frigider pentru a preveni stricarea acestuia.

Ce gust are kombucha?

Kombucha este făcut din ceai verde, puțin zahăr și o cultură simbiotică de bacterii și drojdie. Kombucha are o aromă distinctă în sine. De la primul gust de kombucha, gustul ușor oțet poate fi descurajator. Cu toate acestea, kombucha nostru conține un conținut mai mare de bacterii de acid lactic și din această cauză, kombucha nu are gustul său de oțet.

În plus, este aici în tandem cu busuioc sfânt, sau tulsi , care îi conferă un gust răcoritor de plante, dulce și acru . Busuiocul sfânt în sine este o plantă importantă în Ayurveda, deoarece susține sănătatea inimii și a sistemului respirator , ajută la expectorație, adaugă vitalitate și elimină stresul.

Kombucha detaliu stil de viață
digestie

Kombucha și digestia

Intestinele noastre sunt locuite de miliarde de bacterii și microorganisme , care sunt de o importanță indispensabilă pentru sănătatea noastră. Gândiți-vă la microbiomul ca la o comunitate diversă de organisme, cu bacterii care ne dăunează pe de o parte și bacterii care ne ajută pe de altă parte. Anumite alimente ne pot ajuta să obținem un echilibru între aceste bacterii. Alimentele fermentate precum iaurtul, kimchi sau kombucha conțin microorganisme vii. Deoarece kombucha este un produs al fermentației, sunt produse o serie de tulpini probiotice , care sunt importante pentru un microbiom intestinal echilibrat. Datorită procesului de fermentație, kombucha este bogat în tulpini probiotice , în principal din familia saccharomyces.

Când să te răsfețe cu kombucha?

Kombucha conține o colonie de bacterii și drojdie care, atunci când sunt amestecate cu zahăr, sunt responsabile de începerea procesului de fermentație. Datorită acestui fapt, este bogat nu numai în tulpini probiotice, ci și în enzime. Prin urmare, kombucha este o băutură excelentă după masă, când susține digestia și minimizează senzația de stomac greu . Vă recomandăm să deschideți kombucha răcit, altfel poate face spumă.

fotografie de deschidere kombucha

Valori nutriționale la 100 g

valoare energetică
48 kJ / 12 kcal
Grasimi
< 0,1 g
- din care acizi grași saturați
< 0,01 g
Carbohidrați
2,9 g
- din care zaharuri
2,7 g
Proteinele
< 0,1 g
Sare
<0,01 g

Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile cehe #treezaobjednavku!

Ingrediente: (90%) ceai verde și infuzie de tulsi (apă de băut, ceai verde, tulsi), zahăr, culturi de drojdie, bacterii lactice.

Origine: Republica Cehă

Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare: A se folosi imediat dupa deschidere. A se păstra într-un loc întunecat și răcoros, la o temperatură de +2 până la +8 °C. Nu expuneți la soare sau la îngheț. Conține alcool natural de până la 1,2% vol. Opozitatea fină sau aglomerări de culturi vii nu reprezintă un defect. Nu este destinat copiilor sub 3 ani.

Greutate: 330 ml

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax Pure
Dimensiunea pachetului: 330 ml
Formular: Fluid
Producător: BrainMax Pure

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: