Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Pure Almond Flour, făină de migdale blanșată BIO, 500 g

Cod: 99195
Bez laktózy BIO VEGAN
58,84 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
25.11.2024

Făina de migdale este făcută din migdale măcinate și este în mod natural fără gluten. Acest lucru îl face o alternativă potrivită la făină pentru persoanele cu boala celiacă. Albirea este un proces prin care coaja este îndepărtată de pe migdale în apă clocotită, iar migdalele în sine sunt apoi măcinate într-o pulbere fină. Rezultă un gust ușor dulce de făină, potrivită mai ales pentru coacere, pentru prepararea deserturilor sau clătitelor.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Făina de migdale ca înlocuitor pentru făina de grâu în aproape fiecare rețetă!

Făina de migdale este făcută din migdale albite BIO măcinate și este în mod natural fără gluten. Acest lucru îl face o alternativă potrivită la făină pentru persoanele cu boala celiacă. Albirea este un proces prin care coaja este îndepărtată de pe migdale în apă clocotită, iar migdalele în sine sunt apoi măcinate într-o pulbere fină. Rezultă un gust ușor dulce de făină, potrivită în special pentru coacere, pentru prepararea deserturilor, prăjiturii, chiflelor sau clătitelor fără gluten.

pictograma migdale fără gluten

În mod natural fără gluten

pictograma proteinelor

Conținut crescut de proteine ​​și grăsimi sănătoase

pictograma deserturilor

Ideal pentru prepararea deserturilor

2 făină de migdale
(Rumunština) BrainMax Pure organic cacao

Făină cu mulți nutrienți importanți

Făina își păstrează conținutul natural de proteine ​​și este o sursă de acizi grași nesaturați. Conține vitaminele E și B. Dintre minerale, are o proporție semnificativă de calciu, magneziu, seleniu și mangan.

Unde poți folosi făină de migdale?

Puteți folosi făina de migdale ca înlocuitor pentru făina obișnuită atunci când coaceți prăjituri și plăcinte fără gluten, făcându-le mai moi și mai elastice. Este perfectă și pentru aluatul de prăjituri, oferindu-i o aromă delicată de nucă și o textură delicată. De asemenea, îl puteți adăuga în smoothie-uri sau iaurt pentru a crește proteinele și grăsimile sănătoase. Este, de asemenea, un ingredient cheie în producerea macaroons-ului, dar îl poți adăuga și în aluatul pentru clătite sau prajituri pentru a le face puțin mai hrănitoare sau dacă vrei să prepari o variantă fără gluten. Faina de migdale este, de asemenea, un ingredient de baza in prepararea macaroanelor si este ideala pentru prepararea multor tipuri de deserturi.

clătite cu migdale 2

Certificare BIO CZ-BIO-001

Faina noastra de migdale are certificat BIO - Productie din agricultura ecologica in afara UE.

Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile 

Date nutriționale la 100g
Valoarea energetică 2508 kJ / 600 kcal
Grasimi 53,1 g
- din care acizi grași saturați 5,08 g
Carbohidrați 3,9 g
- din care zaharuri 3,5 g
- Fibră 12,6 g
Proteinele 22,34 g
Sare 0,027 g

Compoziţie: Făină de migdale 100% BIO

Țara de origine: Spania

Distribuitor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare: Uscat, in ambalaj inchis.

Greutate: 500 g.

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax Pure
Destinație: Fără gluten, Vegan
Dimensiunea pachetului: 500 g
Formular: Pulbere
Tip: Alimente

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: