BrainMax Pure Lyophilized Apricots, Caise liofilizate, 45 g
Cod: 60874Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
O gustare echilibrată din punct de vedere nutrițional
Liofilizarea este un proces blând de uscare a fructelor prin congelare, când în timpul procesului de sublimare se îndepărtează practic toată apa, dar, în același timp, se păstrează atât gustul și culoarea specifică, cât și vitaminele și mineralele importante. În plus, fructele liofilizate mențin o durată lungă de valabilitate. Caisele liofilizate au o consistență crocantă și sunt potrivite atât pentru terciurile de la micul dejun, cât și ca gustare separată de dimineață.
Gust dulce și textura crocantă
Caisele sunt fructele portocale dulci ale caisului, care își au locul în nutriție. Pe langa continutul relativ mare de vitamina A, care ne sustine acuitatea vizuala, caisele sunt si foarte bogate in fibre iar culoarea lor portocalie este data de carotenoizi: un colorant pe care il clasificam drept antioxidanti. Acestea sunt implicate în protejarea celulelor noastre de stresul oxidativ. Caisele conțin, de asemenea, vitaminele C, E, K și minerale precum potasiu și fier. Caisele au proprietăți diuretice, adică favorizează producția de urină și susțin astfel eliminarea substanțelor toxice din organism.
Avantajele caiselor liofilizate BrainMax Pure:
- Gust maxim
- Conținut ridicat de carotenoizi
- Fara chimicale si aditivi.
- După înmuiere, ca fructele proaspete
- Liofilizat
Posibilitati de utilizare a caiselor:
- Adaugă la bolul sau terciul tău preferat pentru micul dejun.
- Îl poți adăuga la un shake de proteine sau la smoothie-ul tău preferat.
- Caisele sunt potrivite și pentru iaurt sau rece, precum și pentru deserturile coapte
Bombă cu vitamine: Caisele sunt încărcate cu vitamine și antioxidanți sănătoși. Culoarea lor portocalie se datorează cantității mari de antioxidanți carotenoizi.
Sursă de fibre: Caisele sunt o sursă bogată de fibre, care nu numai că ajută la o digestie adecvată, ci și susține sănătatea inimii.
Procesare blândă: Procesul de liofilizare este o modalitate foarte blândă de a păstra cele mai valoroase lucruri din fructe, inclusiv vitaminele, mineralele și fibrele.
Recomandare
Lucrăm cu fructe și legume liofilizate în condiții speciale. Produsele liofilizate nu trebuie expuse la mai mult de 40% umiditate . Prin urmare, vă recomandăm fie să consumați imediat fructe și legume liofilizate, fie să le sigilați într-un recipient ermetic care să nu permită trecerea umezelii sau luminii.
Odată cu achiziția dvs., veți sprijini și pădurile
Valori nutriționale la 100 g
Informații nutriționale | la 100g |
---|---|
valoare energetică | 1414 kJ / 338 kcal |
Grasimi | 3,5 g |
- din care acizi grași saturați | 0,0 g |
Carbohidrați | 60 g |
- din care zaharuri | 60 g |
Fibră | 0 g |
Proteinele | 9,8 g |
Sare | 0 g |
Compozitie: 100% Caise liofilizate
Origine: Serbia
Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Depozitare: Într-un loc uscat, într-un recipient închis.
Greutate: 45 g
Parametri suplimentari
Categorie: | Fructe și legume liofilizate |
---|---|
Destinație: | Vegan, Fără zahăr adăugat |
Dimensiunea pachetului: | 45 g |
Formular: | Bucăți întregi |
Producător: | BrainMax Pure |
Tip: | Fructe liofilizate |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!