Asistenţă pentru clienţi:+40373811716info@brainmarket.ro

BrainMax LAUF Protein, proteine ​​native din zer, fistic Proteine ​​native din zer, supliment alimentar

Cod: 63431
Noutate
Marcă: BrainMax
197 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

LAUF Protein este o proteină nativă din zer derivată din laptele vacilor crescătoare, hrănite cu iarbă. Este cea mai pură formă de proteină din zer . Nu există proteine ​​care să obțină calități similare . Dacă vrei ce e mai bun, atunci zerul nativ este singura alegere. Datorită tehnologiei blânde de producere a frigului direct din lapte proaspăt, legăturile fragile dintre aminoacizi nu sunt degradate, făcându-l mai ușor de digerat de către organism și utilizabil pentru construirea mușchilor. În plus, producția atentă asigură o concentrație naturală mai mare de BCAA (aproape 7 g) și leucină pro-anabolică . Obțineți cele mai bune rezultate la o configurație de proteine ​​NATIVE 100% naturală ! Are un gust grozav, aroma si consistenta cremoasa. Este aromatizat doar cu stevie si aroma naturala . Nu conține aditivi, coloranți sau îndulcitori sintetici . Garantam puritate si eficienta absoluta.

Deoarece trecem la noi cești de măsurare, este posibil să întâlniți două diferite în proteine. Pentru o ceașcă de măsurare mică, de 70 ml, recomandăm dozarea cu o ceașcă de măsurare mare. Pentru cupele mari, de 100 ml (lingă), vă recomandăm să amestecați 1 lingură nivelată.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

lauf detaliu proteina

Aroma delicioasă și compoziția perfectă te vor arunca în spațiu! PROTEINA LAUF!

Proteina Lauf este compusă din 50% concentrat nativ și 50% izolat nativ. Concentratul contine imunoglobuline, lactoferina si alte substante benefice organismului nostru. În timp ce izolatul asigură un conținut ridicat de proteine. Combinația a rezultat într -o proteină foarte utilizabilă pentru organism , care este potrivită pentru susținerea sănătății și suplimentarea proteinelor din sursa de cea mai înaltă calitate! Nu are concurență pentru calitatea, digestibilitatea și puritatea sa.

Proteine ​​native din lapte de la vaci crescute în aer liber  

Proteina din zer nativă nenaturalizată este obținută direct din lapte proaspăt de vacă de la vaci hrănite cu iarbă, care provin din reproducere europeană controlată . În comparație cu proteinele obișnuite, laptele suferă o singură pasteurizare blândă (în mod normal este pasteurizat de două ori). Procesul de microfiltrare are loc la o temperatură foarte scăzută (până la 10°C) , la care proteina reține imunoglobulinele și enzimele. Este mai digerabil , bine absorbit și, mai ales, are o mai bună utilizare a proteinelor conținute. Datorită metodei blânde și directe de prelucrare din lapte proaspăt, legăturile dintre aminoacizi nu sunt rupte , iar în general proteina conține o concentrație mai mare de aminoacizi, în special leucină pro-anabolică.

vacă pe pășune detaliu proteină

Diferența dintre proteinele native din zer și proteine ​​din zer obișnuite din „brânză”.

Native Whey Protein este produsă la rece direct din lapte proaspăt de la vaci hrănite la pășune și hrănite cu iarbă. În timp ce proteina din zer „brânză” este făcută din brânză, mai precis din subprodusul producției de brânză, zer. Proteina convențională din zer este deci un aliment mai procesat în comparație cu proteina nativă, iar în timpul procesului de producție aminoacizii și substanțele benefice sunt degradate, deoarece laptele trebuie mai întâi pasteurizat prin încălzire, apoi brânza este produsă la temperaturi mai ridicate, iar în ultima etapă. de producție, zerul obținut din brânză pentru a face proteine ​​din zer. În timp ce proteina nativă suferă o singură pasteurizare la început în timpul producției de lapte și apoi prin filtrarea directă din lapte ușor la temperaturi scăzute, obține proteine ​​native din zer fără a degrada legăturile fragile dintre aminoacizi . Produsul rezultat este o proteina de o calitate exceptionala, curata si foarte bine absorbabila si digerabila de catre organism. Proteina nativa se caracterizeaza printr-o concentratie mai mare de aminoacizi ( 7 g BCAA per doza ) si substante benefice organismului ( lactoferina , imunoglobulina ). Proteina nativă este caviarul dintre proteine. Studiile arată că proteina nativă din zer mărește concentrația de aminoacizi în sânge mai mult decât proteinele obișnuite din zer sau laptele, ceea ce ar putea pur și simplu să acorde mai mult timp pentru a construi mușchi în organism.

Proteine_comparație_1
Producția de proteine_4

Producerea blândă de proteine ​​din zer nativ

Unul dintre motivele pentru care zerul nativ are rezultate atât de bune în ceea ce privește conținutul de proteine ​​și capacitatea de absorbție este procesul de fabricație. Proteina nativă din zer este pasteurizată o singură dată , în timp ce proteina din zer este pasteurizată de două ori. Acest lucru poate duce la denaturarea (afectarea) proteinelor și, în plus, producerea proteinei native din zer are loc printr-un proces de microfiltrare la rece (temperatură de până la 10°C) . Mai simplu spus, se poate spune că producția de proteine ​​native din zer este atât de blândă, încât datorită acestui lucru proteina reține cantitatea de proteine ​​​​și o cantitate mai mare de aminoacizi.

DIAAS - indice de calitate a proteinelor

Nu numai conținutul de proteine, ci și digestibilitatea aminoacizilor, este o cifră importantă de care să ne intereseze. Proteina nativă din zer se descurcă bine în această evaluare DIAAS (scor de aminoacizi esențiali digestibili) . Este o evaluare a proteinelor bazată pe absorbabilitatea și digestibilitatea aminoacizilor. Cu alte cuvinte, cât de bună este proteina în ceea ce privește absorbabilitatea în organism. Iar zerul nativ ocupă primul loc în clasamentul DIAAS.

Proteine_Calitate
Comparația_proteinei_1

Proteine ​​native din zer

Sub denumirea de proteină nativă, vă puteți imagina un proces de producție în care zerul și laptele sunt separate fără a fi mai întâi separate pentru producerea altor produse, precum brânza. În timp ce în alte procese de producție, proteinele sunt pe ultimul loc pentru a procesa totul, de la lapte, proteina nativă din zer este un produs separat care este primul care este produs din lapte.

lauf protein muz

Proteine ​​de cea mai înaltă calitate de pe piață

Spre deosebire de zerul obișnuit, proteinele native sunt obținute direct din laptele rece, ceea ce îi crește digestibilitatea și utilizarea proteinelor . Cuvântul „nativ” se referă la un proces în care zerul și laptele sunt separate fără a fi mai întâi separate pentru a face alte produse lactate, cum ar fi proteinele comune. Metoda blândă de procesare se reflectă și în spectrul aminoacizilor, unde proteina nativă din zer conține cu până la 16% mai multă leucină pro-anabolică și aproape 40% mai multă cistină. Veți găsi 26 g de proteine ​​în fiecare cupă . Conține proteine ​​native un spectru natural foarte variat de aminoacizi. Fiecare aminoacid are funcția sa specifică în organism, unul fără altul, dar funcționează doar la jumătate de accelerație, așa că împreună sunt mult mai puternici!

Proteina Lauf Proteine ​​de performanță
proteina lauf performanță PROTEIN ciocolată PNG
Pentru cine este potrivit? Pentru sportivii profesioniști, bărbații și femeile activi fizic și cei care au nevoie să suplimenteze proteine. Pentru toți cei care au nevoie să suplimenteze proteine ​​în timpul zilei, să întărească imunitatea, sănătatea intestinală și a articulațiilor.
Forma de zer nativ y Combinație de concentrat și izolat de zer nativ. Concentrat de zer nativ
Îndulcit Stevia pleacă Stevia pleacă
Originea laptelui Lituania Lituania
Proteinele 26 g 26 g
Carbohidrați într-o porție (35 g) 2,7 g 1,8 g
Grăsimi într-o porție (35 g) 0,5 g 2,1 g
Lactoză Conținut scăzut de lactoză Conținut mai mare de lactoză

Diferența dintre proteina LAUF și proteina de performanță

Atât LAUF, cât și proteina Performance conțin proteine ​​native de cea mai înaltă calitate. Cu toate acestea, cu diferența că LAUF conține 100% proteină nativă sub formă de izolat și concentrat într-un raport de 1:1. În timp ce Performance conține 62% proteine ​​native din zer și 26% colagen, este, de asemenea, îmbogățit cu colostru și ulei de cocos. Proteina LAUF conține un spectru mai bogat de aminoacizi, în special leucină pro-anabolică, deoarece conține 100% proteine ​​native din zer. Proteina LAUF este mai axată pe suplimentarea proteinelor nu numai pentru performanța sportivă și creșterea musculară, în timp ce Performance are o utilizare mai largă pentru imunitate, intestin, dar și antrenament.

De ce să alegeți proteina LAUF din zerul nativ?

  • Obținut cu grijă din lapte proaspăt de la vaci crescute în aer liber, hrănite cu iarbă .
  • Concentrație mai mare de aminoacizi (7 g BCAA per doză) .
  • Cea mai înaltă calitate, puritate, digestibilitate și biodisponibilitate posibile.
  • Aminoacizi în legături intacte pentru o mai bună utilizare în organism .
  • Concentrație mai mare de leucină pentru dezvoltarea mușchilor .
  • Conservarea imunoglobulinei și a lactoferinei .
  • Zer în forma sa naturală naturală ca în lapte.
  • 26 g de proteine ​​per porție.
  • Îndulcit cu îndulcitor natural cu stevie , care nu dăunează microbiomului.
proteină grafică lauf

Cantitate mare de aminoacizi

Zerul nativ este bogat în aminoacizi . Este deosebit de specific pentru cantitatea mare de leucină și cistină . Leucina stimulează procesul de proteosinteză . Procesul prin care proteinele sunt făcute din aminoacizi. Leucina face acest proces mult mai rapid. Al doilea aminoacid este cistina, care este un precursor al glutationului . Unul dintre cei mai puternici doi antioxidanti din organism. Acești aminoacizi sunt foarte importanți pentru noi deoarece sunt implicați în construirea masei musculare și regenerare. În același timp, totuși, sunt foarte fragile și sensibile la căldură . Datorită procesării sale blânde, zerul nativ este bogat în ambii aminoacizi, ceea ce îl face o sursă de proteine ​​de calitate nu numai după antrenament.

antrenament lauf protein2
lauf proteina femeie2

Proteine ​​native pentru bărbați și femei

Proteina Lauf nu este doar pentru bărbați. Proteinele sunt piatra de temelie a mușchilor noștri , indiferent de cât de activ sunteți. De asemenea, fac parte din fiecare celulă, unde funcționează ca receptori și sunt, de asemenea, un element important al imunității . Proteina nativă din zer reține și substanțe numite lactoferine și imunoglobuline . Acestea sunt proteine ​​care sunt produse de sistemul nostru imunitar pentru a lupta împotriva infecțiilor. Ele sunt responsabile pentru reacțiile mai rapide ale sistemului nostru imunitar , deoarece monitorizează cu atenție substanțele potențial dăunătoare.

Gust excelent , fără zahăr sau îndulcitori artificiali

Frunzele de stevia au dat proteinei un gust dulce plăcut. Planta, care este de până la 300 de ori mai dulce decât zahărul , nu conține calorii și nu crește glicemia . Mai presus de toate, în comparație cu îndulcitorii artificiali, nu are un efect rău asupra microbiomului intestinal. Pentru o consistenta mai cremoasa am folosit seminte de fructe de guar . Acestea contin o proportie de fibre care aduce beneficii sanatatii intestinelor si pastreaza senzatia de satietate.

introducere stevia2
grafic protein lauf per doză

O porție bună de proteine ​​de calitate

Se amestecă 1 lingură (35 g) cu 200 ml apă sau lapte . De asemenea, puteți adăuga proteine ​​în terci de mic dejun sau smoothie . Ținând cont de aportul zilnic de proteine, luați 1-3 porții pe zi. Deoarece trecem la noi cești de măsurare, este posibil să întâlniți două diferite în proteine. Pentru o ceașcă de măsurare mică, de 70 ml, recomandăm dozarea cu o ceașcă de măsurare mare. Pentru cupele mari, de 100 ml (lingă), vă recomandăm să amestecați 1 lingură nivelată.

Informații nutriționale și compoziție - LAUF Protein - Fistic

Informații nutriționale la 100 g: Valoare energetica: 1443 kJ / 345 kcal, grăsimi: 0,19 g, din care acizi grași saturați: 0,02 g, carbohidrați: 12,94 g, din care zaharuri: 7,84 g, fibre: 1,70 g, proteine: 73,42 g, sare: 0,53 g. Informații nutriționale per porție (35 g): Valoare energetica: 505 kJ / 121 kcal, grăsimi: 0,07 g, din care acizi grași saturați: 0,01 g, carbohidrați: 4,53 g, din care zaharuri: 2,75 g, fibre: 0,60 g, proteine: 25,70 g, sare: 0,18 g.

Compoziţie: (45%) concentrat nativ de proteine ​​din zer, (45%) izolat nativ de proteine ​​din zer, agent de îngroșare: Guma guar, emulgator: lecitină de floarea soarelui, îndulcitor: glicozide steviol, aromă naturală de fistic.

Proporția de aminoacizi - Proteina LAUF - Fistic

Proporția de aminoacizi per 35 g (1 doză): Acid glutamic: 4,91 g, leucină: 3,49 g, acid aspartic: 3,22 g, lizină: 2,92 g, izoleucină: 1,57 g, Valină: 1,42 g, treonină: 1,34 g, alanină: 1,29 g, prolină: 1,29 g, serină: 1,22 g, tirozină: 1,09 g, fenilalanină: 1,08 g, cisteină: 0,88 g, arginină: 0,69 g, metionină: 0,64 g, triptofan: 0,61 g, Histidină: 0,59 g, glicină: 0,55 g.

Parametri suplimentari

Categorie: Proteine
Dimensiunea pachetului: 1 kg
Formular: Pulbere
Pentru persoanele care se confruntă cu: Regenerare și crampe musculare, Masa musculară și performanța fizică
Tip: Proteină
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: